מתוק בריא

  • עוגיות בריאות
  • עוגות ללא סוכר
  • ארוחת בוקר בריאה
  • עוד קטגוריות
    • חטיפים בריאים
    • עוגיות ללא סוכר קלות וטעימות
    • ריבה ללא סוכר
    • קינוחים ללא סוכר
    • מתכונים קיטו שאף אחד לא יאמין עליהם
    • ממתקים ללא גלוטן וסוכר
    • קינוח דיאטטי
    • לחמים ומאפים מלוחים
    • קינוח טבעוני
    • גלידה ללא סוכר
    • פשטידה ללא גלוטן
    • קינוח פרווה
    • מתכונים עם אבקת חלבון
    • משקאות
    • ארוחת ערב בריאה
    • קינוחים לחג
      • מתכונים בריאים לחנוכה
      • אוזני המן בריאות
      • מתכונים לפסח
        • עוגיות לפסח
        • קינוחים לפסח
        • עוגה לפסח
        • לחמניות לפסח פיצה ומאפים
        • פשטידה לפסח
        • לביבות לפסח
        • עוגת גבינה כשרה לפסח חמישה מתכונים הכי טובים
        • עוגה בחושה לפסח שישה מתכונים קלים ומומלצים
        • עוגיות שקדים לפסח ארבעה מתכונים הטובים בכל הזמנים
        • עוגה לפסח פרווה חמישה מתכונים מומלצים
        • מתכונים לליל הסדר שמונה מנות אחרונות בלי לפתוח כפתור
      • מתכונים לשבועות
        • עוגת גבינה לשבועות
        • קינוחים לשבועות
        • פשטידות לשבועות
      • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים בריאים מידע והמלצות
  • מי אני
    • קצת עלי
    • צור קשר
לחמים ומאפים מלוחים/ מתכונים לשבועות/ מתכונים קיטו שאף אחד לא יאמין עליהם/ פשטידה ללא גלוטן/ פשטידה לפסח/ פשטידות לשבועות

פשטידת זוקיני לעצלנים ללא גלוטן גם לפסח

פשטידת זוקיני
()

שאני אשפשף? אגרד? אסחט? כבר תקופה ארוכה שאני זוממת על פשטידת זוקיני שתנצל את סגולותיו הירוקות והמצודדות של הירק המיוחד והטעים הזה. אחרי שהפכתי אותו באמצעות כישוף לתפוח, אין ספק שמגיעה לו עדנה. דה עקה. הזוקיני, כאחיו הבלונדיני הקישוא ודודניו הדלועיים, הוא ירק מטעה וחמקמק. אחוז המים הגבוה שבו מדלל ומעכיר כל מאכל ועל כן, ללא טיפול יסודי, כל מתכון בכיכובו חשוד בדליחות הטעם.

אני אמנם ידועה בקרב בני ביתי כמכשפת המתוק בריא, אבל אני מודה ומתוודה שהחלק הזה של גירוד (מהרצפה) וסחיטה (באיומים /שוחד) הוא מהחביבים עלי פחות במטבח. די מספיק לי בגידול הילדים. רצה הגורל והמכשפה הזאת אינה כובסת, אינה משפשפת ואינה מגהצת. מה זה משאיר ? אני יותר סוג של מכשפה בוחשת. אוחזת ענף (כף) עץ (וקערת) השקד, מי אני שממרום המטאטא אתחיל לגרד ולשפשף?

ככה יצא, שהרבה זמן חיפשתי מתכון לפשטידת זוקיני טעימה ולא רטובה לעצלנים. אל תגלו לאף אחד, אבל זה לא עניין של מוטיבציה. סך הכל קיבלתי ציון נכשל (ופלסטר) בקורס גירוד על פומפייה מתקדם. האובייקט המזוקן צריכה סך הכל להיות נאווה, קלה להכנה, ללא גלוטן, דלת פחמימה וצנועה, יחסית, בקלוריות. צניעות או לא צניעות, עד שסוף סוף מצאתי את האחת, אני מתרגשת לשתף. הנה היא ממש פה, לטובת כל שאר המכשפות והמכשפים שאוהבים אוכל טעים ובריא ולא אוהבים לכבס. שתפו איך יצא ?

מצרכים לתבנית 20X15

4 זוקיני בינוני – גדול – טריים וקשים עם קליפה מבריקה

100 גרם גבינת פטה מכל סוג שאוהבים (מומלץ פטה עיזים 5% או פטה של החלבן)

גביע גבינת קוטג' מכל סוג (12% הכי דל פחמימה , 3% הכי דל קלוריות, 1% זה שיבוט בטעם קלקר)

כף טימין / אורגנו/ רוזמרין /זעתר טרי

חצי כפית שום גבישי

שתי ביצים לארג'

מעט תרסיס שמן זית לשימון התבנית

איך מכינים פשטידת זוקיני ללא גלוטן ?

מחממים תנור ל 180 מעלות על מצב טורבו. שוטפים את הזוקיני ופורסים לפרוסות בעובי עד ס"מ. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומרססים בתרסיס שמן זית. מפזרים את פרוסות הזוקיני על נייר האפיה, מרססים מעט שמן זית מעל. אופים במרכז התנור כ 40-45 דקות עד שהפרוסות מתכווצות ומאבדות משמעותית מנפחן. בינתיים, מערבבים בקערה את שאר המצרכים – קוטג', פטה מפוררת, ביצים ותבלינים. מוציאים את הזוקיני מהתנור ומקררים כמה דקות. מוסיפים את הזוקיני האפוי לקערת הגבינה ומערבבים. משמנים קלות תבנית אפיה ושופכים אליה את תערובת הקישואים. מעלים את חום התנור ל 200 מעלות ומעבירים את התבנית לתנור החם. אופים כ 30 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה יפה ומתייצבת. מוציאים מהתנור ומצננים כחמש דקות לפני הפריסה. מגישים חם. ניתן לאחסן שאריות בקופסה אטומה במקרר עד ארבעה ימים.

יפה אני ונאווה

הערות

ניתן לערבב את הזוקיני האפוי עם כל המרכיבים ללא גבינת פטה, לפורר את הפטה ולהוסיף אותה אחרונה. אחרי שמוסיפים את הפטה, מערבבים קלות לפיזור הגבינה בתערובת, אבל משאירים בכוונה חתיכות גבינה שלמות. ככה תקבלו מרקם מעניין שמשתנה מביס לביס וכולל חתיכות גבינה טעימות.

האם אהבת את המתכון?

לחץ/י על הכוכבים בשביל לדרג!

מספר דרוגים / דרוג ממוצע

עדיין לא ניתן דרוג למתכון זה - רוצה להיות הראשון/ה?

26/12/2023 By טליה בנימיני
34
גלידה קוטג בריאה ללא סוכר משלושה מצרכים כשרה לפסח עוגה דלת קלוריות בריאה ומפתיעה עוגת גויאבות מהוואי

עוד מתכונים ששווה לבדוק

מעדני חלבון

מעדן חלבון בריא בחמש דקות עבודה

21/05/2024
חלה ללא קמח דלת פחמימה

חלה ללא קמח מעלפת דלת פחמימה במרקם חלה רגילה

01/10/2024
עוגת גבינה לשבועות

עוגת גבינה לשבועות ללא קמח עם ריבה ושוקולד לבן

17/05/2023

34 Comments

  • Reply
    יפה מלסה
    07/08/2025 at 13:28

    יש לי 3 זוקיני איך לשנות את הכמויות?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      25/08/2025 at 12:24

      לא הייתי משנה את שאר הכמויות. יחס הזוקיני לגבינה ישתנה מעט אבל לא יפגע בתוצאה הסופית

      Error happened.
  • Reply
    שלי
    05/08/2025 at 14:07

    היי המתכון הזה יכול להתאים כאוכל דל שומן?
    הפשטידה נראית נדירה וממש רוצה להכין
    מזה כבר חודש שלא אוכלת אוכל טעים ללא שמן וללא כלום בגלל אבנים בכיס מרה והמתכון הזה תפס לי את העין .
    במידה ולא אשמח להמלצות על מאכלים שיש פה שיכולים להתאים למאובנת כמוני חחח

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      25/08/2025 at 12:32

      הי שלי, גם לי היו אבני בכיס המרה עד שהסרתי אותו , כך שאני מאוד מבינה את המצב… בעיקרון עם גבינות רזות המתכון הזה מאוד מתאים לתפריט דל שומן. כמובן, תלוי כמה את רגישה ומה המצב כרגע… זוכרת שהיו לי תקופות שחייתי מאורז וירקות מאודים . אפילו גבינה 5% לא אכלתי…

      Error happened.
  • Reply
    מיכל
    19/05/2025 at 22:23

    היי, נשמע מעולה ומחכה כבר לנסות.
    לתבנית 20*30 להכיל כמויות ?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      20/05/2025 at 16:11

      כן !

      Error happened.
  • Reply
    מיכל
    11/04/2025 at 10:31

    טעימה טעימה. מחר תככב בערב פסח עם המשפחה. תודה רבה!

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      11/04/2025 at 11:32

      איזה כיף לשמוע 💜💜💜 תודה רבה ששיתפת וחג שמח לך ולמשפחה

      Error happened.
  • Reply
    לימור שביט פרטוש
    19/12/2024 at 01:11

    הכנתי את הפשטידה הערב , חצי כבר בבטן , יצא טעים בטירוף , תודה עלייך

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      19/12/2024 at 14:42

      ממוש אהובה שלי 💕💕 איזה כיף לשמוע !!! תודה ששיתפת

      Error happened.
  • Reply
    אביגיל
    15/12/2024 at 07:48

    היי
    האפיה של הפשטידה על חום טורבו או עליון תחתון?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      15/12/2024 at 08:01

      הי, תודה על השאלה. התשובה תלויה בתנור שלך. אני אופה אותה בטורבו כי התנור שלי לא מאוד חזק. אם התנור שלך חזק גם חום עליון תחתון יעשה את העבודה. אם את לא בטוחה תאפי בחום עליון תחתון ואם היא לא מזהיבה מספיק פשוט תני לה עוד כמה דקות בתנור. זה יעבוד בכל מקרה 🙂 בהצלחה

      Error happened.
  • Reply
    חני
    15/06/2024 at 14:11

    אפשר במקום פטה להשתמש בפרמז'ן? יש לי את כל המצרכים פרט לפטה

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      16/06/2024 at 10:38

      הי, לא ניסיתי אבל מאמינה שכן. שתפי אם מנסה

      Error happened.
  • Reply
    שרון
    15/06/2024 at 08:18

    נשמע טוב! יעבוד גם עם קישוא רגיל?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      15/06/2024 at 13:44

      בהחלט !

      Error happened.
  • Reply
    Michal
    07/06/2024 at 19:40

    הפשטידה יוצאת מעולה גם בצד השני של הים התיכון ❤️ פעם רביעית שאני מכינה, הפעם הרגשתי הרפתקנית והוספתי גם כרובית קצוצה מקווה שיצא טעים.

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      07/06/2024 at 22:51

      ממש מרגש לשמוע 🧡💛💚 איזה כיף לי ששיתפת 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 תודה רבה וחג שמח מעבר לים

      Error happened.
  • Reply
    נורית
    02/06/2024 at 15:40

    פשטידה נ ה ד ר ת !!! כאילו המצאת אותה במיוחד בשבילי! קלת הכנה, מהירת הכנה, נראית יפה וטעימה להפליא!!! תודה

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      02/06/2024 at 20:57

      טוב את לא מבינה איך ריגשת אותי עכשיו ❤️ איזה כיף ששיתפת עשית לי את היום 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

      Error happened.
  • Reply
    ענבר
    25/04/2024 at 16:06

    היי אפשר להכין בתנית של מאפיס קטנים ? כמה זמן אפיה זה ?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      25/04/2024 at 16:57

      הי ענבר, תודה על השאלה 🧡 אין בעיה לאפות כמאפינס אישיים. יכול להיות שעדיף לחתוך את הזוקיני לקוביות ולא לפרוסות, בעיקר אם מדובר בתבניות קטנות (מיני מאפינס). מבחינת זמן אפיה, מעריכה שיהיה בין 20 ל 25 דקות בהתאם לעוצמת התנור שלך. תדעי שהוא מוכן כאשר המאפינס זהוב מלמעלה וכאשר את קצת מזיזה את התבנית הוא יציב ולא רוטט. חג שמח

      Error happened.
  • Reply
    גניה
    17/01/2024 at 15:01

    עשיתי את הפשטידה כבר פעמיים
    ממש ממש טעים!!
    פעם הראשונה לא הייתה לי גבינת פטה,אז עשיתי עם מוצרלה מגורדת ופרמזן-גם יצא פגז.
    תודה על המתכון!!

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      17/01/2024 at 19:43

      איזה כיף לשמוע ❤️❤️❤️ תודה רבה ששיתפת

      Error happened.
  • Reply
    אורנה
    16/01/2024 at 12:56

    שאלה לפני ההכנה: האם צריך לקלף את הזוקיני ?
    תודה

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      17/01/2024 at 07:39

      הי אורנה, אין צורך

      Error happened.
  • Reply
    אורית
    11/01/2024 at 08:41

    הי,
    האם פריסה דקה יותר של הקישואים (נגיד בין 1 ל 2 מ"מ), פיזור מלח, השהייה וסחיטה, לא יחליפו את האפיה הראשונית הממושכת?
    וגם… קופסת קוטג', איזה גודל? איפה מוצאים קוטג' 12%? מידי פעם מופיע במתכונים, אבל לא ראיתי בחנויות, כבר עשרות שנים.
    תודה.

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      11/01/2024 at 13:47

      הי אורית, תודה על השאלות 🙂 אני לא בטוחה לגבי השריית הקישואים במלח. להערכתי זה יהיה תהליך ממושך יותר מאפיה בתנור, שלא ייבש אותם כמו אפיה מקדימה. התוצאה עשויה להיות יותר רטובה ופחות ארומטית, אך לא ניסיתי. קופסת קוטג' הכוונה לקופסה סטנדרטית של 250 מל. כרגע ניתן למצוא קוטג' 12% במרבית חנויות המכולת והמרכולים. אפילו חברות המשלוחים וולט וינגו מחזיקות אותו והמכולת השכונתית מתחת לבית שלי. הוא חזר למלאי ממש לאחרונה אחרי שירד מהמדפים לכמה חודשים. מקווה שימשיכו לייצר.

      Error happened.
  • Reply
    דינה
    05/01/2024 at 09:14

    היי, בדיוק נתקעתי עם 2 זוקיני ענקיים😂 באת בזמן! השאלה אם אפשר להוסיף כמה כפות קמח כל שהוא – חומוס, עדשים..כדי שיהיה יציב. כדאי או שזה יהרוס?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      05/01/2024 at 12:20

      הי דינה, תודה על השאלה ❤️. אין צורך בפשטידה הזאת בשום סוג של קמח, זה כל הקטע שלה 🙂 אם עובדים לפי ההוראות, מייבשים היטב את הקישואים בתנור ונותנים לה בסוף האפיה כמה דקות להתאפס על עצמה, היא יוצאת לגמרי יציבה ותוכלי לחתוך ממנה עם סכין חדה ומשוננת פרוסות דוגמניות כמו זאת שצילמתי 🙂 שבת שלום

      Error happened.
  • Reply
    גלית שנהב בויר
    02/01/2024 at 21:21

    פשטידה מעולה

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      02/01/2024 at 21:48

      איזה כיף לשמוע 🙏 תודה רבה ששיתפת ❤️

      Error happened.
      • Reply
        נאוה
        24/01/2024 at 09:35

        פשטידה נהדרת כבר הכנתי אותה כמה פעמים ייבוש הזוקיני בתנור פשוט גאוני .תודה לך ,אשמח לקבל עוד רעיונות לעצלנית .

        Error happened.
        • Reply
          טליה בנימיני
          25/01/2024 at 00:22

          הי נאווה איזה כיף לי ששיתפת ❤️❤️❤️ תודה רבה. יש באתר הרבה מאוד מתכונים פשוטים שמסתכמים בערבוב בקערה, שווה לחפור בין הדפים… מבטיחה להמשיך לפרסם מתכונים כאלה 🙂

          Error happened.

    השאר/י תגובה - ניתן לצרף סרטון ע"י העתקת הלינק משירותים כמו YOUTUBE, TWITTER ועוד Cancel Reply

    ניתן להעלות תמונות וקבצי וידאו עד 10 מגה ניתן להעלות: תמונה, וידאו בכדי לצרף סרטונים מ YOUTUBE, FACEBOOK, TWITTER ושירותים דומים, נא להעתיק את הלינק הרלוונטי (המערכת תציג את הסרטון בצורה אוטומטית) Drop file here

    קצת עלי

    קצת עלי

    אני טליה , אמא , בת זוג והייטקיסטית מכורה לאוכל טוב , לספורט ולחיים בריאים ואובססיבית לשילוב בין שניהם

    הצטרפו אלי ברשתות החברתיות

    מועדון ארוחת בוקר

    קטגוריות

    • אוזני המן בריאות (3)
    • ארוחת בוקר בריאה (43)
    • ארוחת ערב בריאה (24)
    • גלידה ללא סוכר (11)
    • חטיפים בריאים (28)
    • לביבות לפסח (8)
    • לחמים ומאפים מלוחים (32)
    • לחמניות לפסח פיצה ומאפים (12)
    • ממתקים ללא גלוטן וסוכר (15)
    • משקאות (5)
    • מתכונים בריאים לחנוכה (14)
    • מתכונים לפסח (1)
    • מתכונים לראש השנה (10)
    • מתכונים לשבועות (33)
    • מתכונים עם אבקת חלבון (14)
    • מתכונים קיטו שאף אחד לא יאמין עליהם (137)
    • עוגה לפסח (55)
    • עוגות ללא סוכר (65)
    • עוגיות בריאות (29)
    • עוגיות ללא סוכר קלות וטעימות (28)
    • עוגיות לפסח (30)
    • עוגת גבינה לשבועות (15)
    • פשטידה ללא גלוטן (10)
    • פשטידה לפסח (11)
    • פשטידות לשבועות (7)
    • קינוח דיאטטי (26)
    • קינוח טבעוני (50)
    • קינוח פרווה (77)
    • קינוחים לחג (2)
    • קינוחים ללא סוכר (20)
    • קינוחים לפסח (41)
    • קינוחים לשבועות (23)
    • ריבה ללא סוכר (10)

    מתכונים מהירים
    מהיר הכנה

    בראוניז פרווה

    בראוניז פרווה אקספרס ללא גלוטן משני מצרכים

    23/10/2025
    עוגת גבינה חלבון

    עוגת גבינה חלבון מעלפת מושלמת לחיטוב

    04/10/2025
    מנגו סטיקי רייס

    כמעט מנגו סטיקי רייס בריא דיאטטי

    26/09/2025
    סלט ביצים מפורק

    סלט ביצים מוחמצות מפורק לראש השנה

    15/09/2025
    פירה כרובית

    פירה כרובית מדויק בחמש דקות מתכון אקספרס

    02/08/2025

    מקרא אייקונים

    • טבעוני

      טבעוני

    • דל שומן

      דל שומן

    • דל פחמימות

      דל פחמימות

    • ללא גלוטן

      ללא גלוטן

    • מתאים לילדים

      מתאים לילדים

    • עשיר בחלבון

      עשיר בחלבון

    • ללא חלב

      ללא חלב

    • מהיר הכנה

      מהיר הכנה

    • מזון על

      מזון על

    המדריך לזיקוק שומן טהור — ל המדריך לזיקוק שומן טהור — לשמור לחורף. זה הסוד לכל סטייק ולכל תבשיל טוב. 
🧈 שמרו ושתפו עם מי שעדיין מבשל בשמן קנולה 🙃 כי אחרי שתראו כמה זה פשוט – לא תקנו יותר שמן מעובד לטיגון או לתבשילים!
המדריך המלא שלי לזיקוק שומן בבית –
שיטה טבעית, פשוטה ובריאה שמחזירה למטבח טעם של פעם.
🦢 השתמשתי כאן בשתי חבילות של שומן אווז קפוא (בערך 2 קילו בסך הכול). אפשר גם עוף , בקר או כבש. 
כך מזקקים שומן בקלות:
1️⃣ מפשירים את השומן לטמפרטורת חדר 
2️⃣ מניחים את כולו בסיר עבה על להבה בינונית
3️⃣ בהתחלה הוא “יזמר” ויתחיל להפריש נוזלים – לא לגעת, רק לערבב מדי פעם.
4️⃣ אחרי 30–40 דקות הנוזל הופך שקוף וזהוב.
5️⃣ מסננים החוצה את השאריות המוצקות ומעבירים לצנצנות נקיות ויבשות.
אחסון:
🧊 במקרר – עד חודשיים.
❄️ במקפיא – עד חצי שנה 

יתרונות של שומן מזוקק : 
💪 יציב בחום גבוה – לא נשרף, לא מתחמצן ולא יוצר רעלנים.
🩸 תומך באיזון הורמונלי, שובע וספיגת ויטמינים (A, D, E, K).
✨ מוסיף טעם עשיר ועמוק לתבשילים, סטייקים ורטבים –
אין תחליף לשומן אמיתי, לא מעובד, טבעי ונקי.
הזהב של המטבח – והכי טעים בעולם.
👩‍🍳 אם זיקקתם– תייגו אותי בסטורי עם הצנצנת שלכם! אשתף את הכי יפות 💛

#קיטו #שומןמזוקק #בישולבריא #חורףבריא #מתוקבריא#שומןבריא #קיטו #דלפחמימות #קיטוגני⁩
    הזהב של החורף- שמרו את הפוסט הזהב של החורף- שמרו את הפוסט ולא תקנו יותר לעולם שמן קנולה 

🧈 שמרו את הפוסט ושתפו עם מי שעדיין מבשל בשמן קנולה 🙃 כי אחרי שתראו כמה זה פשוט – לא תקנו יותר שמן לטיגון או לתבשילים!
המדריך המלא שלי לזיקוק שומן בבית –
שיטה טבעית, פשוטה ובריאה שמחזירה למטבח טעם של פעם.
🦢 השתמשתי כאן בשתי חבילות של שומן אווז קפוא (בערך 2 קילו בסך הכול). אפשר גם עוף , בקר או כבש. 
כך מזקקים שומן בקלות:
1️⃣ מפשירים את השומן לטמפרטורת חדר 
2️⃣ מניחים את כולו בסיר עבה על להבה בינונית
3️⃣ בהתחלה הוא “יזמר” ויתחיל להפריש נוזלים – לא לגעת, רק לערבב מדי פעם.
4️⃣ אחרי 30–40 דקות הנוזל הופך שקוף וזהוב.
5️⃣ מסננים החוצה את השאריות המוצקות ומעבירים לצנצנות נקיות ויבשות.
אחסון:
🧊 במקרר – עד חודשיים.
❄️ במקפיא – עד חצי שנה 

יתרונות של שומן מזוקק : 
💪 יציב בחום גבוה – לא נשרף, לא מתחמצן ולא יוצר רעלנים.
🩸 תומך באיזון הורמונלי, שובע וספיגת ויטמינים (A, D, E, K).
✨ מוסיף טעם עשיר ועמוק לתבשילים, סטייקים ורטבים –
אין תחליף לשומן אמיתי, לא מעובד, טבעי ונקי.
הזהב של המטבח – והכי טעים בעולם.
👩‍🍳 אם זיקקתם– תייגו אותי בסטורי עם הצנצנת שלכם! אשתף את הכי יפות 💛

#קיטו #שומןמזוקק #בישולבריא #חורףבריא #מתוקבריא#שומןבריא #קיטו #דלפחמימות #קיטוגני
    לא תאמינו ממה זה עשוי ... אם לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן⁩⁩
    אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממ אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן⁩⁩
    לא תאמינו ממה זה עשוי ... אם לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן⁩
    אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממ אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן
    חופשת חורף מפתיעה במחיר של אוטובוס לאילת … 
חברת ויז פתחה את הקו לסלוניקי וזה אומר טיסות זולות בתאריכים גמישים . הטיסה אורכת שעתיים, המחירים בעיר זולים וכל האטרקציות קרובות במרחק הליכה ברגל. האוכל טעים , מזג האוויר נעים ואנשי סלוניקי נחמדים ואדיבים. כל זה הופך את העיר ליעד אטרקטיבי לחופשת עיר קצרה ונהנתנית עם מישהו שאתם אוהבים. עונת הכריסמס היפה מתחילה כבר בראשון לנובמבר וזה זמן בו תוכלו לבקר בכל אתר ומסעדה שתרצו ללא תורים. קבלו שבע המלצות רותחות לעונה הקרה של 2026
🥐 1. Trigona Elenidis
📍 Aristotelous 19
מאפה פילו פריך אופייני לאיזור שממלאים במקום בקרם פטיסייר טרי – אחד הדברים המתוקים הכי שווים בעיר.
🍽️ 2. Mezen Salonica
📍 Katouni 1
בר מאזטים צעיר וחדשני. אל תפספסו את סלט העגבניות עם קרוטוני חרובים ובואו מוקדם כי אין הזמנות. 
🎶 3. O Todoros
📍 Vasilissis Olgas 233
טברנה משפחתית עם אוכל יווני קלאסי מסורתי  ואווירה שמחה. צ׳יפס ולביבות קישואים מושלמים. פשוט טרי וטעים 
🥙 4. Liga kai Kala
📍 Tsimiski 103
הגירוס בין הטובים בעיר! בשר נחתך דק ומוגש בנדיבות. קחו לטייק-אווי ואיכלו מול הים בכיכר אריסטו. אין ישיבה במקום 
💆‍♀️ 5. Animus Spa
📍 Tsimiski 33 (קומה 4)
עיסוי מעולה במחיר נגיש – שעה ב-30 €. חובה להזמין בווטסאפ.
🌿 6. To Aromatopoleio
📍 Vasileos Irakliou 26
חנות בוטיק לרקיחת בשמים משנת 1958 שמרקחת בשמים בהתאמה אישית. ממול יש חנות עם גרסאות מוצלחות וזולות לבשמים מפורסמים , תכינו רשימות למשפחה ולילדים 
🧀 7. Olicatessen
📍 Pavlou Mela 42
מעדניית בוטיק עם תה, שימורים, משקאות, דבש שמן זית וממתקים של יצרנים מקומיים  קטנים מכל רחבי יוון והאיים. שירות מקסים באנגלית ואפילו חלבה דלת פחמימה אמיתית.
    חכו..הסוף עומד ״לשבור״ אתכם חכו..הסוף עומד ״לשבור״ אתכם 💥💥

האם זה באמת החלום שלכם?? עוגת ״חלומות״ מפוצצת בסוכר, קמח ושמן מעובד ? זה חלום או סיוט? 
אני כבר לא יכולתי לראות את זה יותר… 
 אז לקחתי את העוגה הוויראלית שכולם מדברים עליה… וניפצתי אותה 💥💥💥 
תכירו את הגרסה שלי לעוגת החלומות— כזאת שאתם באמת רוצים לאכול ולא מצטערים עליה שנייה אחרי . שתפו מי שצריך להכיר שיש גם חלומות יותר טובים..
במקום סוכר – אלולוז
 במקום קמח לבן – פאדג’ בראוני קטוגני
ובמקום רגשות אשם – עוגת זכוכית הסטרית ששוברים עם פטיש או כף 🔨✨

💬 רוצים את המתכון המלא עם כל השלבים והטיפים
 תכתבו לי “אני” בתגובות ותקבלו קישור ❤️ (רק לעוקבים)
 👩‍🍳 ולעוד מתכונים בריאים ודלי פחמימה שעושים טוב לגוף וללב – תעקבו אחרי 💚

מצרכים לתבנית עגולה 18 ס״מ
לבסיס:
 75 גרם שוקולד מריר (85–90%)
 75 גרם חמאה
 3 ביצים
 7 כפות ממתיק אבקתי (כמו סוויטנגו / מונק פרוט / אלולוז)
 כפית אבקת אפייה
 כפית תמצית וניל איכותית
 ⅛ כפית מלח
למילוי:
 1 כוס (240 מ״ל) שמנת להקצפה
 80 גרם שוקולד מריר ממותק (סוויטנגו שוקולד צ׳יפס)
לציפוי זכוכית:
 6 כפות אלולוז
 2 כפות מים

אופן ההכנה בקצרה:
1️⃣ ממיסים שוקולד ושמנת למילוי, מצננים שעתיים.
 2️⃣ מכינים בסיס: ממיסים חמאה ושוקולד, מוסיפים ממתיק, וניל, מלח, ביצים ואבקת אפייה.
 3️⃣ אופים ב־170 מעלות כ־20 דקות ומצננים לגמרי.
 4️⃣ מקציפים את המילוי הקר ומורחים על הבסיס. מקפיאים לשעה.
 5️⃣ מכינים את ציפוי האלולוז עד צבע קרמל ומוזגים על העוגה הקפואה.
 6️⃣ מצננים חצי שעה ומגישים.

✨ כי לכולם מגיע לחלום — רק בלי להתעורר עם רגשות אשם.

#עוגת_החלומות #מתוקבריא #קיטו #ללאגלוטן #ללאסוכר #אלולוז #קינוחויראלי #עוגתזכוכית #שוברותאתהרשת
 

.⁩⁩⁩⁩⁩
    ⁨ ⁨ ⁨ ⁨ עוגת החלומות בגרסה ⁨	⁨	⁨	⁨	עוגת החלומות בגרסה הבריאה ששברה את הרשת 💥💥

האם זה באמת החלום שלכם?? עוגת ״חלומות״ מפוצצת בסוכר, קמח ושמן מעובד ?
אני כבר לא יכולתי לראות את זה יותר… 
 אז לקחתי את העוגה הוויראלית שכולם מדברים עליה… וניפצתי אותה 💥💥💥
תכירו את הגרסה שלי לעוגת החלומות— כזאת שאתם באמת רוצים לאכול ולא מצטערים עליה שנייה אחרי . שתפו מי שצריך להכיר שיש גם חלומות יותר טובים..
במקום סוכר – אלולוז
 במקום קמח לבן – פאדג’ בראוני קטוגני
ובמקום רגשות אשם – עוגת זכוכית הסטרית ששוברים עם פטיש או כף 🔨✨

💬 רוצים את המתכון המלא עם כל השלבים והטיפים
 תכתבו לי “אני” בתגובות ותקבלו קישור ❤️ (רק לעוקבים)
 👩‍🍳 ולעוד מתכונים בריאים ודלי פחמימה שעושים טוב לגוף וללב – תעקבו אחרי 💚

מצרכים לתבנית עגולה 18 ס״מ
לבסיס:
 75 גרם שוקולד מריר (85–90%)
 75 גרם חמאה
 3 ביצים
 7 כפות ממתיק אבקתי (כמו סוויטנגו / מונק פרוט / אלולוז)
 כפית אבקת אפייה
 כפית תמצית וניל איכותית
 ⅛ כפית מלח
למילוי:
 1 כוס (240 מ״ל) שמנת להקצפה
 80 גרם שוקולד מריר ממותק (סוויטנגו שוקולד צ׳יפס)
לציפוי זכוכית:
 6 כפות אלולוז
 2 כפות מים

אופן ההכנה בקצרה:
1️⃣ ממיסים שוקולד ושמנת למילוי, מצננים שעתיים.
 2️⃣ מכינים בסיס: ממיסים חמאה ושוקולד, מוסיפים ממתיק, וניל, מלח, ביצים ואבקת אפייה.
 3️⃣ אופים ב־170 מעלות כ־20 דקות ומצננים לגמרי.
 4️⃣ מקציפים את המילוי הקר ומורחים על הבסיס. מקפיאים לשעה.
 5️⃣ מכינים את ציפוי האלולוז עד צבע קרמל ומוזגים על העוגה הקפואה.
 6️⃣ מצננים חצי שעה ומגישים.

✨ כי לכולם מגיע לחלום — רק בלי להתעורר עם רגשות אשם.

#עוגת_החלומות #מתוקבריא #קיטו #ללאגלוטן #ללאסוכר #אלולוז #קינוחויראלי #עוגתזכוכית #שוברותאתהרשת
 

.⁩⁩⁩⁩
    אז ניפצתי את העוגה ששברה את אז ניפצתי את העוגה ששברה את הרשת 😱😱
עוגת ״חלומות״ מפוצצת בסוכר, קמח ושמן מעובד — זה חלום או סיוט? 🍰
 אני כבר לא יכולתי לראות את זה יותר… 
 אז לקחתי את העוגה הוויראלית שכולם מדברים עליה… וניפצתי אותה 💥💥💥
תכירו את הגרסה שלי לעוגת החלומות— כזאת שאתם באמת רוצים לאכול ולא מצטערים עליה שנייה אחרי 
במקום סוכר – אלולוז
 במקום קמח לבן – פאדג’ בראוני קטוגני
ובמקום רגשות אשם – עוגת זכוכית הסטרית ששוברים עם פטיש או כף 🔨✨

💬 רוצים את המתכון המלא עם כל השלבים והטיפים
 תכתבו לי “אני” בתגובות ותקבלו קישור ❤️ (רק לעוקבים)
 👩‍🍳 ולעוד מתכונים בריאים ודלי פחמימה שעושים טוב לגוף ולטעם – תעקבו אחרי 💚

מצרכים לתבנית עגולה 18 ס״מ
לבסיס:
 75 גרם שוקולד מריר (85–90%)
 75 גרם חמאה
 3 ביצים
 7 כפות ממתיק אבקתי (כמו סוויטנגו / מונק פרוט / אלולוז)
 כפית אבקת אפייה
 כפית תמצית וניל איכותית
 ⅛ כפית מלח
למילוי:
 1 כוס (240 מ״ל) שמנת להקצפה
 80 גרם שוקולד מריר ממותק (סוויטנגו שוקולד צ׳יפס)
לציפוי זכוכית:
 6 כפות אלולוז
 2 כפות מים

אופן ההכנה בקצרה:
1️⃣ ממיסים שוקולד ושמנת למילוי, מצננים שעתיים.
 2️⃣ מכינים בסיס: ממיסים חמאה ושוקולד, מוסיפים ממתיק, וניל, מלח, ביצים ואבקת אפייה.
 3️⃣ אופים ב־170 מעלות כ־20 דקות ומצננים לגמרי.
 4️⃣ מקציפים את המילוי הקר ומורחים על הבסיס. מקפיאים לשעה.
 5️⃣ מכינים את ציפוי האלולוז עד צבע קרמל ומוזגים על העוגה הקפואה.
 6️⃣ מצננים חצי שעה ומגישים.

✨ כי לכולם מגיע לחלום — רק בלי להתעורר עם רגשות אשם.

#עוגת_החלומות #מתוקבריא #קיטו #ללאגלוטן #ללאסוכר #אלולוז #קינוחויראלי #עוגתזכוכית #שוברותאתהרשת
 

.
    המדריך לסופלה שוקולד נדיר ה המדריך לסופלה שוקולד נדיר היחיד שתצטרכו ותכינו ברפיט. חובה  לשמור !! 
מתכון ללא גלוטן ללא קמח ואם תרצו גם ללא סוכר קיטו, נכס צאן ברזל !!
המתכון הזה הולך איתי מעל שני עשורים . ממעונות הסטודנטים ועד ארוחות גורמה וקינוחי ילדים. הוא מתאים לכל סוג של תזונה כי אפשר להכין אותו מכל סוג של שוקולד ועם כל ממתיק שתבחרו . הוא תמיד יוצא מושלם ותמיד גונב את ההצגה גם אם יש לכם שתי ידיים שמאליות. דפדפו שמאלה לצפות בשלבי ההכנה ⬅️⬅️⬅️
אין אחד שלא אוהב את הסופלה הזה וכשאני צריכה קינוח מהיר שמצליח באחריות וכולם אוהבים זאת הבחירה הראשונה שלי . זה אחד המתכונים היחידים שאני זוכרת בעל פה ויכולה להכין בעיניים קשורות מאחורי הגב אם תעירו אותי באמצע הלילה 😂
אגב הוא טעים בכל המצבים גם אם שכחתם בתנור ועובר הקפאה בלי בעיה (טעים גם קפוא…😂) 
אם אתם מעדיפים לעבוד עם המתכון הכתוב באתר תגיבו אני ואשלח לכם קישור בהודעה פרטית ♥️
#סופלהשוקולד #מתוקבריא #קינוחבריא #קיטו #דלפחמימות #ללאגלוטן #ללאסוכר
    המתכון החדש ששבר את הרשת בסדרת הקוטג׳ 
פרק שישי בסדרה הויראלית ! אחרי הפיצה , המאפינס, השקשוקה , מעדני החלבון וכדורי השוקולד … הגיעה תור העוגה!! 

🎂🎂🎂🎂ולא סתם עוגה , עוגה מפוצצת בחלבון 💪💪 ללא קמח וסוכר מארבעה מצרכים פשוטים . מספיק בריאה כדי לאכול כל יום לארוחת בוקר 🍽️. מושלמת לחיטוב , לספורטאים , דלי פחמימה וכל כל מי שרוצה לאכול בריא וליהנות מהחיים. רוצו להכין ואל תשכחו לעקוב אחרי לעוד מתכונים יבריאים ומושלמים ♥️

3 מיכלים קוטג׳ מכל סוג
2/3 כוס ממתיק אבקתי רצוי לשלב אלולוז וסוויטנגו או סוויטנגו 
4 ביצים 
חצי כוס יוגורט יווני 120 מ״ל 
גרידת לימון
שתי כפיות מחית/ תמצית וניל איכותית 
אופציונלי - סקופ עד שניים אבקת חלבון איזולט ללא סוכר

טוחנים במעבד מזון עם להב מתכת את הקוטג׳ עד לקרם חלק (חשוב לטחון טוב טוב שיהיה בלי גושים בכלל !). מוסיפים את שאר המצרכים וטוחנים שוב לאיחוד . אם רוצים מוסיפים גם אבקת חלבון. 
אופים בשליש תחתון של תנור חם כ 40 דקות או עד שמזהיב ומתייצב . מצננים על השיש ומנקזים נוזלים לפני שמעבירים לקירור ( העוגה מפרישה נוזלים וזה בסדר) . העוגה מוכנה לאכילה אחרי ארבע שעות במקרר ומשביחה למחרת

אפשר לסנן את הקוטג׳ בבד חיתול לפני שטוחנים אותו ואז הוא מפריש פחות נוזלים לאחר האפיה . בכל מקרה מומלץ לנקז לפני שמעבירים למקרר
 
#מתכוניםבריאים #מתוקבריא #קיטו #דלפחמימות #ללאסוכר #ללאגלוטן #חלבון #קוטג #עוגתגבינה⁩⁩⁩⁩
    תמונות נוספות הצטרפות לעוקבים של באינסטגרם

    מתכונים בריאים

    תפריט
    • עוגת ריבה ופירורים של סבתא שאתם באמת רוצים לאכול
    • לחמניות כוסמין
    • מאפינס אוכמניות בריא
    • עוגיות שוקולד בריאות
    • קראמבל תפוחים
    • תה קינמון

    מתכונים דיאטטיים

    תפריט
    • אייס קפה מתכון
    • ארטיק ללא סוכר
    • סושי פירות מתכון
    • שלוקים

    מתכונים לילדים

    תפריט
    • כדורי תמרים וטחינה
    • וופל בלגי בריא
    • מתכון לדונאטס
    • מתכון לנשיקות
    • עוגיות טחינה בריאות
    • כדורי שוקולד משאריות עוגה

    קינוחים ללא גלוטן

    תפריט
    • מתכון לנשיקות מרנג מושלמות
    • עוגיות מקמח שקדים בריאות ללא סוכר
    • עוגת גבינה בריאה
    • עוגת גבינה יפנית
    • עוגת דבש בריאה
    • קינוחי כוסות
    • ריבת תפוז סיני
    Facebook Instagram

    Copyright 2019 - Talya benyamini All Rights Reserved.

    Top

    האתר פותח ע"י Yaron E.