נעים מאוד , אני טליה.
תמיד אהבתי לאכול ותמיד אהבתי לבשל. במשך שנים אכלתי וטעמתי הכל במסעות בארץ ובעולם, אספתי מתכונים וספרי בישול והכנתי במטבח שלי כמעט כל דבר,התשוקה הגדולה היתה ונשארה מתוקים והשיקול המרכזי היה הטעם, כמעט ולא התחשבתי בשיקולי בריאות. לא הבנתי איך אפשר לחלוק קינוח אחד במסעדה ולמה להפחית בכמות החמאה במתכון אם זה כל כך טעים ככה.
ואז קרה לי משהו, אולי התבגרתי והפכתי לאמא. פתאום ראיתי הורים שמניחים שקיות חטיפים מהסופר בידי פעוטות צעירים ופתאום זה הפריע לי. במקביל, פעילות גופנית הלכה ותפסה חלק משמעותי יותר מחיי וחיי המשפחה וכמעט בלי ששמתי לב תזונה בריאה הפכה לחלק מחיי ולשיקול מרכזי במטבח. אך אהבתי לאוכל מתוק לא פחתה, והילדים שלי כמו שאר הילדים נמשכים למאכלים מתוקים כמו פרפר לאש. כך מצאתי את עצמי משקיעה זמן בפיתוח מתכונים מתוקים ובריאים. כאלה שאפשר לתת לילדים בלי נקיפות מצפון.
אני מפתחת את המתכונים ומכינה אותם בבית כל הזמן וכל מתכון חדש ומוצלח הוא ניצחון מבחינתי והוכחה שאפשר אחרת. כשילד מבקש עוד כדור תמרים , כשההורים של החברים מתקשרים לבקש מתכון למאפינס בננה ללא סוכר זה ממלא אותי באושר.
זה לא עוד בלוג מתכונים עבורי, זו דרך חיים.
מתכונים אחרונים
-
ארוחת בוקר בריאה/ מתכונים לחנוכה/ מתכונים לשבועות/ קינוחים לפסח26/11/2023
לביבות גבינה מתוקות ללא גלוטן בסגנון סירניקי
-
23/11/2023 -
26/10/2023 -
09/09/2023