מתוק בריא

  • עוגיות בריאות
  • עוגות ללא סוכר
  • ארוחת בוקר בריאה
  • עוד קטגוריות
    • חטיפים בריאים
    • עוגיות ללא סוכר קלות וטעימות
    • ריבה ללא סוכר
    • קינוחים ללא סוכר
    • מתכונים קיטו שאף אחד לא יאמין עליהם
    • ממתקים ללא גלוטן וסוכר
    • קינוח דיאטטי
    • לחמים ומאפים מלוחים
    • קינוח טבעוני
    • גלידה ללא סוכר
    • פשטידה ללא גלוטן
    • קינוח פרווה
    • מתכונים עם אבקת חלבון
    • משקאות
    • ארוחת ערב בריאה
    • קינוחים לחג
      • מתכונים בריאים לחנוכה
      • אוזני המן בריאות
      • מתכונים לפסח
        • עוגיות לפסח
        • קינוחים לפסח
        • עוגה לפסח
        • לחמניות לפסח פיצה ומאפים
        • פשטידה לפסח
        • לביבות לפסח
        • עוגת גבינה כשרה לפסח חמישה מתכונים הכי טובים
        • עוגה בחושה לפסח שישה מתכונים קלים ומומלצים
        • עוגיות שקדים לפסח ארבעה מתכונים הטובים בכל הזמנים
        • עוגה לפסח פרווה חמישה מתכונים מומלצים
        • מתכונים לליל הסדר שמונה מנות אחרונות בלי לפתוח כפתור
      • מתכונים לשבועות
        • עוגת גבינה לשבועות
        • קינוחים לשבועות
        • פשטידות לשבועות
      • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים בריאים מידע והמלצות
  • מי אני
    • קצת עלי
    • צור קשר
ארוחת בוקר בריאה/ מתכונים עם אבקת חלבון/ מתכונים קיטו שאף אחד לא יאמין עליהם/ עוגה לפסח/ עוגות ללא סוכר/ עוגת גבינה לשבועות/ קינוח דיאטטי

עוגת גבינה חלבון מעלפת מושלמת לחיטוב

עוגת גבינה חלבון
()

אז למה קוטג'? ראשית, כשטוחנים קוטג' מקבלים גבינה סמיכה ועשירה, אידאלית במרקם לאפיה. שנית, במישור התזונתי קוטג' הוא דל פחמימה הרבה יותר מכל גבינת שמנת או גבינה לבנה רגילה. למרות שהוא מאוד דל פחמימה, תכולת החלבון של קוטג' גבוהה והמחיר הקלורי נמוך מגבינת שמנת. על כן, תוכלו להכין ממנו בקלות עוגת גבינה חלבון ללא קמח ללא סוכר וגלוטן. כל כך בריאה שתוכלו לאכול אותה כל יום לארוחת בוקר. עוגת גבינה חלבון מגבינת קוטג' מוקצפת היא מושלמת לחיטוב, ספורטאים, שוחרי בריאות, קיטו ועוד. למעשה לכל מי שמצמצם בפחמימות או מעוניין לרדת במשקל. סוף סוף נמצא גיוון ראוי של מעדני חלבון לכל מי שמחפש ארוחת בוקר בריאה . אפשר להגיש את העוגה עם פירות יער טריים , קפואים מופשרים ומסוננים או מבושלים לרוטב / ריבה עם מעט אלולוז.

מצרכים לתבנית אינגליש קייק גדולה או תבנית עגולה בקוטר 18

3 מיכלים קוטג' מכל סוג (5% הכי דל קלוריות 12% הכי דל פחמימה)

4 ביצים בגודל לארג'

2/3 כוס תחליף סוכר (מומלץ לשלב חצי כוס אלולוז עם שתי כפות גדושות סוויטנגו, אפשר רק סוויטנגו)- תוכלו לקבל אלולוז חינם בקניה מעל 250 ש"ח עם קוד talyaAll בחנות בנימינה טבע מרקט כאן

חצי כוס (120 מ"ל) יוגורט יווני 10% שומן או שמנת חמוצה

שתי כפיות תמצית/ מחית וניל איכותית

גרידה מלימון בינוני

לתוספת חלבון (לא חובה)- סקופ עד שניים אבקת חלבון איזולט ללא סוכר למשל כאן –

לקישוט (לא חובה) – פירות יער טריים או קפואים מופשרים , ממתיק במרקם אבקת סוכר לפיזור

איך מכינים עוגת גבינה חלבון ?

מחממים תנור ל 170 מעלות (חום עליון תחתון)

מניחים קוטג' במעבד מזון עם להב מתכת וטוחנים היטב שתי דקות לפחות. הקוטג' צריך להפוך לקרם חלק ואחיד ללא כדוריות לבנות. מוסיפים למעבד המזון את כל שאר המצרכים וטוחנים שוב לאיחוד. מוזגים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומעבירים לאפיה בשליש התחתון של התנור. אופים בתנור חם כ 40 דקות או עד שהעוגה יציבה ומזהיבה קלות. בשלב זה, העוגה עדיין רוטטת כשמזיזים אותה, אבל יותר כמו ג'לי ולא כמו נוזל. מכבים את התנור ומעבירים את העוגה לצינון על השיש. כאשר העוגה פושרת מנקזים את הנוזלים מתחתית התבנית (מטים את התבנית ושופכים לכיור). מעבירים לצינון סופי במקרר. העוגה מוכנה לאכילה אחרי כ 4 שעות והיא משביחה למחרת. ניתן להגיש עם פירות יער טריים או מופשרים ומסוננים או פירות יער מבושלים במעט אלולוז. ניתן לפזר מעט ממתיק טחון במרקם אבקת סוכר מעל.

הערות

  • שלב ניקוז הנוזלים אינו חובה. מי שאוהב עוגת גבינה מאוד רטובה יכול לפסוח עליו ולתת לעוגה להתקרר ו"לשתות" בחזרה את כל הנוזלים כאשר היא מתייצבת במקרר. אני מעדיפה אותה מעט יותר יבשה ללא הנוזלים.
  • תוספת אבקת חלבון מייבשת מעט את העוגה כך שיהיו פחות נוזלים לניקוז. סקופ אחד כמעט לא יורגש במרקם, שני סקופים יורגשו יותר.
  • במקום אבקת חלבון ניתן לשלב כף אבקת פודינג וניל סוויטנגו ולקבל מרקם יותר יבש. אם שילבתם פודינג תורידו את כמות הממתיק לחצי כוס

עוגת גבינה לחיטוב
עוגת גבינה לחיטוב

האם אהבת את המתכון?

לחץ/י על הכוכבים בשביל לדרג!

מספר דרוגים / דרוג ממוצע

עדיין לא ניתן דרוג למתכון זה - רוצה להיות הראשון/ה?

04/10/2025 By טליה בנימיני
10
כמעט מנגו סטיקי רייס בריא דיאטטי איזה קולגן הכי מומלץ ? עוגת ג'לטין להרזיה ולעור הפנים

עוד מתכונים ששווה לבדוק

לביבות חצילים

לביבות חצילים ופטריות לפסח אפויות בתנור ללא גלוטן

05/09/2024
קינוח לראש השנה עקיצת הדבורה

קינוח לראש השנה עוגת עקיצת הדבורה ללא סוכר וגלוטן

21/09/2024
עוגיות חמאה ללא גלוטן

עוגיות חמאה ללא גלוטן קלות ומושלמות -מתכון פנתיאון !

09/02/2023

10 Comments

  • Reply
    חניתה קסיאל
    10/11/2025 at 13:27

    הכנתי בדיוק לפי המתכון, כולל אבקת חלבון ממי גבינה לא ממותקת. יצא מדהייייים! כולל לבני הבית שאינם סוכרתיים.
    תודה על מתכון מעולה!

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      11/11/2025 at 11:10

      איזה כיף לשמוע תודה רבה ששיתפת ❤️

      Error happened.
  • Reply
    מור
    13/10/2025 at 19:31

    האם ניתן להשתמש באבקת חלבון ביצה, ואם כן בכמות זהה לאבקת החלבון שמומלצת במתכון?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      14/10/2025 at 12:43

      הי מור, לצערי אבקת חלבון ביצה פחות תתאים במתכון הזה. טעמה אינו ניטראלי …

      Error happened.
  • Reply
    אבישג
    13/10/2025 at 11:35

    היי טליה ,
    אם יש לי רק ביצים M , צריך לשנות משהו?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      13/10/2025 at 13:57

      הי אבישג, כדאי להוסיף עוד ביצה אחת

      Error happened.
  • Reply
    SHOSHI
    08/10/2025 at 17:43

    הי טליה. העוגה כרגע נאפת בתנור נקווה שתצליח ותקבל 5 כוכבים, אך חושבת כל הזמן שאין בה א. אפיה. האם זה לא חסר?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      11/10/2025 at 13:17

      הי שושי, העוגה לא צריכה אבקת אפיה. היא הפכה פה בבית לקבועה שלנו בזכות הערכים התזונתיים, מקווה שאהבת

      Error happened.
  • Reply
    גיל
    06/10/2025 at 11:05

    נשמע ונראה מעולה.
    האם אפשר להשתמש בקסטנטאן גאם לגיבוש והפחתת נוזלים במקום אבקת חלבון? ואם כן באיזו כמות?
    תודה רבה.

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      06/10/2025 at 17:48

      הי גיל, אני פחות ממליצה על קסנטן גאם בעוגות גבינה. הוא אומנם סופח נוזלים אבל נוטה להפוך את המרקם לגומי / סליים שפחות נעים בפה. אפשר לאפות את העוגה ללא מסמיך ופשוט לנקז נוזלים לפני שמכניסים למקרר. אבקת חלבון קצת מייבשת את העוגה ויהיו פחות נוזלים לנקז (ויותר חלבון בעוגה) אבל בשני המקרים היא תצא טעימה …

      Error happened.

    השאר/י תגובה - ניתן לצרף סרטון ע"י העתקת הלינק משירותים כמו YOUTUBE, TWITTER ועוד Cancel Reply

    ניתן להעלות תמונות וקבצי וידאו עד 10 מגה ניתן להעלות: תמונה, וידאו בכדי לצרף סרטונים מ YOUTUBE, FACEBOOK, TWITTER ושירותים דומים, נא להעתיק את הלינק הרלוונטי (המערכת תציג את הסרטון בצורה אוטומטית) Drop file here

    קצת עלי

    קצת עלי

    אני טליה , אמא , בת זוג והייטקיסטית מכורה לאוכל טוב , לספורט ולחיים בריאים ואובססיבית לשילוב בין שניהם

    הצטרפו אלי ברשתות החברתיות

    מועדון ארוחת בוקר

    קטגוריות

    • אוזני המן בריאות (3)
    • ארוחת בוקר בריאה (43)
    • ארוחת ערב בריאה (24)
    • גלידה ללא סוכר (11)
    • חטיפים בריאים (28)
    • לביבות לפסח (8)
    • לחמים ומאפים מלוחים (32)
    • לחמניות לפסח פיצה ומאפים (12)
    • ממתקים ללא גלוטן וסוכר (15)
    • משקאות (5)
    • מתכונים בריאים לחנוכה (14)
    • מתכונים לפסח (1)
    • מתכונים לראש השנה (10)
    • מתכונים לשבועות (33)
    • מתכונים עם אבקת חלבון (14)
    • מתכונים קיטו שאף אחד לא יאמין עליהם (137)
    • עוגה לפסח (55)
    • עוגות ללא סוכר (65)
    • עוגיות בריאות (29)
    • עוגיות ללא סוכר קלות וטעימות (28)
    • עוגיות לפסח (30)
    • עוגת גבינה לשבועות (15)
    • פשטידה ללא גלוטן (10)
    • פשטידה לפסח (11)
    • פשטידות לשבועות (7)
    • קינוח דיאטטי (26)
    • קינוח טבעוני (50)
    • קינוח פרווה (77)
    • קינוחים לחג (2)
    • קינוחים ללא סוכר (20)
    • קינוחים לפסח (41)
    • קינוחים לשבועות (23)
    • ריבה ללא סוכר (10)

    מתכונים מהירים
    מהיר הכנה

    בראוניז פרווה

    בראוניז פרווה אקספרס ללא גלוטן משני מצרכים

    23/10/2025
    עוגת גבינה חלבון

    עוגת גבינה חלבון מעלפת מושלמת לחיטוב

    04/10/2025
    מנגו סטיקי רייס

    כמעט מנגו סטיקי רייס בריא דיאטטי

    26/09/2025
    סלט ביצים מפורק

    סלט ביצים מוחמצות מפורק לראש השנה

    15/09/2025
    פירה כרובית

    פירה כרובית מדויק בחמש דקות מתכון אקספרס

    02/08/2025

    מקרא אייקונים

    • טבעוני

      טבעוני

    • דל שומן

      דל שומן

    • דל פחמימות

      דל פחמימות

    • ללא גלוטן

      ללא גלוטן

    • מתאים לילדים

      מתאים לילדים

    • עשיר בחלבון

      עשיר בחלבון

    • ללא חלב

      ללא חלב

    • מהיר הכנה

      מהיר הכנה

    • מזון על

      מזון על

    המדריך לזיקוק שומן טהור — ל המדריך לזיקוק שומן טהור — לשמור לחורף. זה הסוד לכל סטייק ולכל תבשיל טוב. 
🧈 שמרו ושתפו עם מי שעדיין מבשל בשמן קנולה 🙃 כי אחרי שתראו כמה זה פשוט – לא תקנו יותר שמן מעובד לטיגון או לתבשילים!
המדריך המלא שלי לזיקוק שומן בבית –
שיטה טבעית, פשוטה ובריאה שמחזירה למטבח טעם של פעם.
🦢 השתמשתי כאן בשתי חבילות של שומן אווז קפוא (בערך 2 קילו בסך הכול). אפשר גם עוף , בקר או כבש. 
כך מזקקים שומן בקלות:
1️⃣ מפשירים את השומן לטמפרטורת חדר 
2️⃣ מניחים את כולו בסיר עבה על להבה בינונית
3️⃣ בהתחלה הוא “יזמר” ויתחיל להפריש נוזלים – לא לגעת, רק לערבב מדי פעם.
4️⃣ אחרי 30–40 דקות הנוזל הופך שקוף וזהוב.
5️⃣ מסננים החוצה את השאריות המוצקות ומעבירים לצנצנות נקיות ויבשות.
אחסון:
🧊 במקרר – עד חודשיים.
❄️ במקפיא – עד חצי שנה 

יתרונות של שומן מזוקק : 
💪 יציב בחום גבוה – לא נשרף, לא מתחמצן ולא יוצר רעלנים.
🩸 תומך באיזון הורמונלי, שובע וספיגת ויטמינים (A, D, E, K).
✨ מוסיף טעם עשיר ועמוק לתבשילים, סטייקים ורטבים –
אין תחליף לשומן אמיתי, לא מעובד, טבעי ונקי.
הזהב של המטבח – והכי טעים בעולם.
👩‍🍳 אם זיקקתם– תייגו אותי בסטורי עם הצנצנת שלכם! אשתף את הכי יפות 💛

#קיטו #שומןמזוקק #בישולבריא #חורףבריא #מתוקבריא#שומןבריא #קיטו #דלפחמימות #קיטוגני⁩
    הזהב של החורף- שמרו את הפוסט הזהב של החורף- שמרו את הפוסט ולא תקנו יותר לעולם שמן קנולה 

🧈 שמרו את הפוסט ושתפו עם מי שעדיין מבשל בשמן קנולה 🙃 כי אחרי שתראו כמה זה פשוט – לא תקנו יותר שמן לטיגון או לתבשילים!
המדריך המלא שלי לזיקוק שומן בבית –
שיטה טבעית, פשוטה ובריאה שמחזירה למטבח טעם של פעם.
🦢 השתמשתי כאן בשתי חבילות של שומן אווז קפוא (בערך 2 קילו בסך הכול). אפשר גם עוף , בקר או כבש. 
כך מזקקים שומן בקלות:
1️⃣ מפשירים את השומן לטמפרטורת חדר 
2️⃣ מניחים את כולו בסיר עבה על להבה בינונית
3️⃣ בהתחלה הוא “יזמר” ויתחיל להפריש נוזלים – לא לגעת, רק לערבב מדי פעם.
4️⃣ אחרי 30–40 דקות הנוזל הופך שקוף וזהוב.
5️⃣ מסננים החוצה את השאריות המוצקות ומעבירים לצנצנות נקיות ויבשות.
אחסון:
🧊 במקרר – עד חודשיים.
❄️ במקפיא – עד חצי שנה 

יתרונות של שומן מזוקק : 
💪 יציב בחום גבוה – לא נשרף, לא מתחמצן ולא יוצר רעלנים.
🩸 תומך באיזון הורמונלי, שובע וספיגת ויטמינים (A, D, E, K).
✨ מוסיף טעם עשיר ועמוק לתבשילים, סטייקים ורטבים –
אין תחליף לשומן אמיתי, לא מעובד, טבעי ונקי.
הזהב של המטבח – והכי טעים בעולם.
👩‍🍳 אם זיקקתם– תייגו אותי בסטורי עם הצנצנת שלכם! אשתף את הכי יפות 💛

#קיטו #שומןמזוקק #בישולבריא #חורףבריא #מתוקבריא#שומןבריא #קיטו #דלפחמימות #קיטוגני
    לא תאמינו ממה זה עשוי ... אם לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן⁩⁩
    אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממ אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן⁩⁩
    לא תאמינו ממה זה עשוי ... אם לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן⁩
    אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממ אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן
    חופשת חורף מפתיעה במחיר של אוטובוס לאילת … 
חברת ויז פתחה את הקו לסלוניקי וזה אומר טיסות זולות בתאריכים גמישים . הטיסה אורכת שעתיים, המחירים בעיר זולים וכל האטרקציות קרובות במרחק הליכה ברגל. האוכל טעים , מזג האוויר נעים ואנשי סלוניקי נחמדים ואדיבים. כל זה הופך את העיר ליעד אטרקטיבי לחופשת עיר קצרה ונהנתנית עם מישהו שאתם אוהבים. עונת הכריסמס היפה מתחילה כבר בראשון לנובמבר וזה זמן בו תוכלו לבקר בכל אתר ומסעדה שתרצו ללא תורים. קבלו שבע המלצות רותחות לעונה הקרה של 2026
🥐 1. Trigona Elenidis
📍 Aristotelous 19
מאפה פילו פריך אופייני לאיזור שממלאים במקום בקרם פטיסייר טרי – אחד הדברים המתוקים הכי שווים בעיר.
🍽️ 2. Mezen Salonica
📍 Katouni 1
בר מאזטים צעיר וחדשני. אל תפספסו את סלט העגבניות עם קרוטוני חרובים ובואו מוקדם כי אין הזמנות. 
🎶 3. O Todoros
📍 Vasilissis Olgas 233
טברנה משפחתית עם אוכל יווני קלאסי מסורתי  ואווירה שמחה. צ׳יפס ולביבות קישואים מושלמים. פשוט טרי וטעים 
🥙 4. Liga kai Kala
📍 Tsimiski 103
הגירוס בין הטובים בעיר! בשר נחתך דק ומוגש בנדיבות. קחו לטייק-אווי ואיכלו מול הים בכיכר אריסטו. אין ישיבה במקום 
💆‍♀️ 5. Animus Spa
📍 Tsimiski 33 (קומה 4)
עיסוי מעולה במחיר נגיש – שעה ב-30 €. חובה להזמין בווטסאפ.
🌿 6. To Aromatopoleio
📍 Vasileos Irakliou 26
חנות בוטיק לרקיחת בשמים משנת 1958 שמרקחת בשמים בהתאמה אישית. ממול יש חנות עם גרסאות מוצלחות וזולות לבשמים מפורסמים , תכינו רשימות למשפחה ולילדים 
🧀 7. Olicatessen
📍 Pavlou Mela 42
מעדניית בוטיק עם תה, שימורים, משקאות, דבש שמן זית וממתקים של יצרנים מקומיים  קטנים מכל רחבי יוון והאיים. שירות מקסים באנגלית ואפילו חלבה דלת פחמימה אמיתית.
    חכו..הסוף עומד ״לשבור״ אתכם חכו..הסוף עומד ״לשבור״ אתכם 💥💥

האם זה באמת החלום שלכם?? עוגת ״חלומות״ מפוצצת בסוכר, קמח ושמן מעובד ? זה חלום או סיוט? 
אני כבר לא יכולתי לראות את זה יותר… 
 אז לקחתי את העוגה הוויראלית שכולם מדברים עליה… וניפצתי אותה 💥💥💥 
תכירו את הגרסה שלי לעוגת החלומות— כזאת שאתם באמת רוצים לאכול ולא מצטערים עליה שנייה אחרי . שתפו מי שצריך להכיר שיש גם חלומות יותר טובים..
במקום סוכר – אלולוז
 במקום קמח לבן – פאדג’ בראוני קטוגני
ובמקום רגשות אשם – עוגת זכוכית הסטרית ששוברים עם פטיש או כף 🔨✨

💬 רוצים את המתכון המלא עם כל השלבים והטיפים
 תכתבו לי “אני” בתגובות ותקבלו קישור ❤️ (רק לעוקבים)
 👩‍🍳 ולעוד מתכונים בריאים ודלי פחמימה שעושים טוב לגוף וללב – תעקבו אחרי 💚

מצרכים לתבנית עגולה 18 ס״מ
לבסיס:
 75 גרם שוקולד מריר (85–90%)
 75 גרם חמאה
 3 ביצים
 7 כפות ממתיק אבקתי (כמו סוויטנגו / מונק פרוט / אלולוז)
 כפית אבקת אפייה
 כפית תמצית וניל איכותית
 ⅛ כפית מלח
למילוי:
 1 כוס (240 מ״ל) שמנת להקצפה
 80 גרם שוקולד מריר ממותק (סוויטנגו שוקולד צ׳יפס)
לציפוי זכוכית:
 6 כפות אלולוז
 2 כפות מים

אופן ההכנה בקצרה:
1️⃣ ממיסים שוקולד ושמנת למילוי, מצננים שעתיים.
 2️⃣ מכינים בסיס: ממיסים חמאה ושוקולד, מוסיפים ממתיק, וניל, מלח, ביצים ואבקת אפייה.
 3️⃣ אופים ב־170 מעלות כ־20 דקות ומצננים לגמרי.
 4️⃣ מקציפים את המילוי הקר ומורחים על הבסיס. מקפיאים לשעה.
 5️⃣ מכינים את ציפוי האלולוז עד צבע קרמל ומוזגים על העוגה הקפואה.
 6️⃣ מצננים חצי שעה ומגישים.

✨ כי לכולם מגיע לחלום — רק בלי להתעורר עם רגשות אשם.

#עוגת_החלומות #מתוקבריא #קיטו #ללאגלוטן #ללאסוכר #אלולוז #קינוחויראלי #עוגתזכוכית #שוברותאתהרשת
 

.⁩⁩⁩⁩⁩
    ⁨ ⁨ ⁨ ⁨ עוגת החלומות בגרסה ⁨	⁨	⁨	⁨	עוגת החלומות בגרסה הבריאה ששברה את הרשת 💥💥

האם זה באמת החלום שלכם?? עוגת ״חלומות״ מפוצצת בסוכר, קמח ושמן מעובד ?
אני כבר לא יכולתי לראות את זה יותר… 
 אז לקחתי את העוגה הוויראלית שכולם מדברים עליה… וניפצתי אותה 💥💥💥
תכירו את הגרסה שלי לעוגת החלומות— כזאת שאתם באמת רוצים לאכול ולא מצטערים עליה שנייה אחרי . שתפו מי שצריך להכיר שיש גם חלומות יותר טובים..
במקום סוכר – אלולוז
 במקום קמח לבן – פאדג’ בראוני קטוגני
ובמקום רגשות אשם – עוגת זכוכית הסטרית ששוברים עם פטיש או כף 🔨✨

💬 רוצים את המתכון המלא עם כל השלבים והטיפים
 תכתבו לי “אני” בתגובות ותקבלו קישור ❤️ (רק לעוקבים)
 👩‍🍳 ולעוד מתכונים בריאים ודלי פחמימה שעושים טוב לגוף וללב – תעקבו אחרי 💚

מצרכים לתבנית עגולה 18 ס״מ
לבסיס:
 75 גרם שוקולד מריר (85–90%)
 75 גרם חמאה
 3 ביצים
 7 כפות ממתיק אבקתי (כמו סוויטנגו / מונק פרוט / אלולוז)
 כפית אבקת אפייה
 כפית תמצית וניל איכותית
 ⅛ כפית מלח
למילוי:
 1 כוס (240 מ״ל) שמנת להקצפה
 80 גרם שוקולד מריר ממותק (סוויטנגו שוקולד צ׳יפס)
לציפוי זכוכית:
 6 כפות אלולוז
 2 כפות מים

אופן ההכנה בקצרה:
1️⃣ ממיסים שוקולד ושמנת למילוי, מצננים שעתיים.
 2️⃣ מכינים בסיס: ממיסים חמאה ושוקולד, מוסיפים ממתיק, וניל, מלח, ביצים ואבקת אפייה.
 3️⃣ אופים ב־170 מעלות כ־20 דקות ומצננים לגמרי.
 4️⃣ מקציפים את המילוי הקר ומורחים על הבסיס. מקפיאים לשעה.
 5️⃣ מכינים את ציפוי האלולוז עד צבע קרמל ומוזגים על העוגה הקפואה.
 6️⃣ מצננים חצי שעה ומגישים.

✨ כי לכולם מגיע לחלום — רק בלי להתעורר עם רגשות אשם.

#עוגת_החלומות #מתוקבריא #קיטו #ללאגלוטן #ללאסוכר #אלולוז #קינוחויראלי #עוגתזכוכית #שוברותאתהרשת
 

.⁩⁩⁩⁩
    אז ניפצתי את העוגה ששברה את אז ניפצתי את העוגה ששברה את הרשת 😱😱
עוגת ״חלומות״ מפוצצת בסוכר, קמח ושמן מעובד — זה חלום או סיוט? 🍰
 אני כבר לא יכולתי לראות את זה יותר… 
 אז לקחתי את העוגה הוויראלית שכולם מדברים עליה… וניפצתי אותה 💥💥💥
תכירו את הגרסה שלי לעוגת החלומות— כזאת שאתם באמת רוצים לאכול ולא מצטערים עליה שנייה אחרי 
במקום סוכר – אלולוז
 במקום קמח לבן – פאדג’ בראוני קטוגני
ובמקום רגשות אשם – עוגת זכוכית הסטרית ששוברים עם פטיש או כף 🔨✨

💬 רוצים את המתכון המלא עם כל השלבים והטיפים
 תכתבו לי “אני” בתגובות ותקבלו קישור ❤️ (רק לעוקבים)
 👩‍🍳 ולעוד מתכונים בריאים ודלי פחמימה שעושים טוב לגוף ולטעם – תעקבו אחרי 💚

מצרכים לתבנית עגולה 18 ס״מ
לבסיס:
 75 גרם שוקולד מריר (85–90%)
 75 גרם חמאה
 3 ביצים
 7 כפות ממתיק אבקתי (כמו סוויטנגו / מונק פרוט / אלולוז)
 כפית אבקת אפייה
 כפית תמצית וניל איכותית
 ⅛ כפית מלח
למילוי:
 1 כוס (240 מ״ל) שמנת להקצפה
 80 גרם שוקולד מריר ממותק (סוויטנגו שוקולד צ׳יפס)
לציפוי זכוכית:
 6 כפות אלולוז
 2 כפות מים

אופן ההכנה בקצרה:
1️⃣ ממיסים שוקולד ושמנת למילוי, מצננים שעתיים.
 2️⃣ מכינים בסיס: ממיסים חמאה ושוקולד, מוסיפים ממתיק, וניל, מלח, ביצים ואבקת אפייה.
 3️⃣ אופים ב־170 מעלות כ־20 דקות ומצננים לגמרי.
 4️⃣ מקציפים את המילוי הקר ומורחים על הבסיס. מקפיאים לשעה.
 5️⃣ מכינים את ציפוי האלולוז עד צבע קרמל ומוזגים על העוגה הקפואה.
 6️⃣ מצננים חצי שעה ומגישים.

✨ כי לכולם מגיע לחלום — רק בלי להתעורר עם רגשות אשם.

#עוגת_החלומות #מתוקבריא #קיטו #ללאגלוטן #ללאסוכר #אלולוז #קינוחויראלי #עוגתזכוכית #שוברותאתהרשת
 

.
    המדריך לסופלה שוקולד נדיר ה המדריך לסופלה שוקולד נדיר היחיד שתצטרכו ותכינו ברפיט. חובה  לשמור !! 
מתכון ללא גלוטן ללא קמח ואם תרצו גם ללא סוכר קיטו, נכס צאן ברזל !!
המתכון הזה הולך איתי מעל שני עשורים . ממעונות הסטודנטים ועד ארוחות גורמה וקינוחי ילדים. הוא מתאים לכל סוג של תזונה כי אפשר להכין אותו מכל סוג של שוקולד ועם כל ממתיק שתבחרו . הוא תמיד יוצא מושלם ותמיד גונב את ההצגה גם אם יש לכם שתי ידיים שמאליות. דפדפו שמאלה לצפות בשלבי ההכנה ⬅️⬅️⬅️
אין אחד שלא אוהב את הסופלה הזה וכשאני צריכה קינוח מהיר שמצליח באחריות וכולם אוהבים זאת הבחירה הראשונה שלי . זה אחד המתכונים היחידים שאני זוכרת בעל פה ויכולה להכין בעיניים קשורות מאחורי הגב אם תעירו אותי באמצע הלילה 😂
אגב הוא טעים בכל המצבים גם אם שכחתם בתנור ועובר הקפאה בלי בעיה (טעים גם קפוא…😂) 
אם אתם מעדיפים לעבוד עם המתכון הכתוב באתר תגיבו אני ואשלח לכם קישור בהודעה פרטית ♥️
#סופלהשוקולד #מתוקבריא #קינוחבריא #קיטו #דלפחמימות #ללאגלוטן #ללאסוכר
    המתכון החדש ששבר את הרשת בסדרת הקוטג׳ 
פרק שישי בסדרה הויראלית ! אחרי הפיצה , המאפינס, השקשוקה , מעדני החלבון וכדורי השוקולד … הגיעה תור העוגה!! 

🎂🎂🎂🎂ולא סתם עוגה , עוגה מפוצצת בחלבון 💪💪 ללא קמח וסוכר מארבעה מצרכים פשוטים . מספיק בריאה כדי לאכול כל יום לארוחת בוקר 🍽️. מושלמת לחיטוב , לספורטאים , דלי פחמימה וכל כל מי שרוצה לאכול בריא וליהנות מהחיים. רוצו להכין ואל תשכחו לעקוב אחרי לעוד מתכונים יבריאים ומושלמים ♥️

3 מיכלים קוטג׳ מכל סוג
2/3 כוס ממתיק אבקתי רצוי לשלב אלולוז וסוויטנגו או סוויטנגו 
4 ביצים 
חצי כוס יוגורט יווני 120 מ״ל 
גרידת לימון
שתי כפיות מחית/ תמצית וניל איכותית 
אופציונלי - סקופ עד שניים אבקת חלבון איזולט ללא סוכר

טוחנים במעבד מזון עם להב מתכת את הקוטג׳ עד לקרם חלק (חשוב לטחון טוב טוב שיהיה בלי גושים בכלל !). מוסיפים את שאר המצרכים וטוחנים שוב לאיחוד . אם רוצים מוסיפים גם אבקת חלבון. 
אופים בשליש תחתון של תנור חם כ 40 דקות או עד שמזהיב ומתייצב . מצננים על השיש ומנקזים נוזלים לפני שמעבירים לקירור ( העוגה מפרישה נוזלים וזה בסדר) . העוגה מוכנה לאכילה אחרי ארבע שעות במקרר ומשביחה למחרת

אפשר לסנן את הקוטג׳ בבד חיתול לפני שטוחנים אותו ואז הוא מפריש פחות נוזלים לאחר האפיה . בכל מקרה מומלץ לנקז לפני שמעבירים למקרר
 
#מתכוניםבריאים #מתוקבריא #קיטו #דלפחמימות #ללאסוכר #ללאגלוטן #חלבון #קוטג #עוגתגבינה⁩⁩⁩⁩
    תמונות נוספות הצטרפות לעוקבים של באינסטגרם

    מתכונים בריאים

    תפריט
    • עוגת ריבה ופירורים של סבתא שאתם באמת רוצים לאכול
    • לחמניות כוסמין
    • מאפינס אוכמניות בריא
    • עוגיות שוקולד בריאות
    • קראמבל תפוחים
    • תה קינמון

    מתכונים דיאטטיים

    תפריט
    • אייס קפה מתכון
    • ארטיק ללא סוכר
    • סושי פירות מתכון
    • שלוקים

    מתכונים לילדים

    תפריט
    • כדורי תמרים וטחינה
    • וופל בלגי בריא
    • מתכון לדונאטס
    • מתכון לנשיקות
    • עוגיות טחינה בריאות
    • כדורי שוקולד משאריות עוגה

    קינוחים ללא גלוטן

    תפריט
    • מתכון לנשיקות מרנג מושלמות
    • עוגיות מקמח שקדים בריאות ללא סוכר
    • עוגת גבינה בריאה
    • עוגת גבינה יפנית
    • עוגת דבש בריאה
    • קינוחי כוסות
    • ריבת תפוז סיני
    Facebook Instagram

    Copyright 2019 - Talya benyamini All Rights Reserved.

    Top

    האתר פותח ע"י Yaron E.