מתוק בריא

  • עוגיות בריאות
  • עוגות ללא סוכר
  • ארוחת בוקר בריאה
  • עוד קטגוריות
    • חטיפים בריאים
    • עוגיות ללא סוכר קלות וטעימות
    • ריבה ללא סוכר
    • קינוחים ללא סוכר
    • מתכונים קיטו שאף אחד לא יאמין עליהם
    • ממתקים ללא גלוטן וסוכר
    • קינוח דיאטטי
    • לחמים ומאפים מלוחים
    • קינוח טבעוני
    • גלידה ללא סוכר
    • פשטידה ללא גלוטן
    • קינוח פרווה
    • מתכונים עם אבקת חלבון
    • משקאות
    • ארוחת ערב בריאה
    • קינוחים לחג
      • מתכונים בריאים לחנוכה
      • אוזני המן בריאות
      • מתכונים לפסח
        • עוגיות לפסח
        • קינוחים לפסח
        • עוגה לפסח
        • לחמניות לפסח פיצה ומאפים
        • פשטידה לפסח
        • לביבות לפסח
        • עוגת גבינה כשרה לפסח חמישה מתכונים הכי טובים
        • עוגה בחושה לפסח שישה מתכונים קלים ומומלצים
        • עוגיות שקדים לפסח ארבעה מתכונים הטובים בכל הזמנים
        • עוגה לפסח פרווה חמישה מתכונים מומלצים
        • מתכונים לליל הסדר שמונה מנות אחרונות בלי לפתוח כפתור
      • מתכונים לשבועות
        • עוגת גבינה לשבועות
        • קינוחים לשבועות
        • פשטידות לשבועות
      • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים בריאים מידע והמלצות
  • מי אני
    • קצת עלי
    • צור קשר
מתכונים קיטו שאף אחד לא יאמין עליהם/ עוגיות לפסח/ קינוח דיאטטי/ קינוח טבעוני

עוגיות דיאטטיות נשיקות וניל נמסות בפה רק 2 קלוריות ללא פחמימות וסוכרים

עוגיות דיאטטיות נשיקות וניל
()

כאשר עברתי לתזונה דלת פחמימות, הבנתי שאני צריכה שממתקים וקינוחי גורמה ימשיכו להיות חלק מחיי. רק בזכותם אני מצליחה להתמיד. בזכות ההתבססות על שומן, תזונה דלת פחמימות מאפשרת שילוב קינוחים נפלאים בתזונה היומית, תוך שמירה על משקל ובריאות. מאז, זה מרגיש קצת כמו להמציא את הקונדיטוריה מחדש. כשאני מצליחה לפצח מתכון קלאסי וליצור עוגיות דיאטטיות כמו נשיקות וניל שיתאימו לכל סוג של תזונה, זה מרגש אותי במיוחד.

כמה שאני "חורשת" את המרשתת ומנסה כל מתכון שנקרה בדרכי, כך אני גם מתאכזבת. אני כמעט ולא מוצאת מתכונים שיעמדו בסטנדרטים שלי. הרבה פעמים אני עורכת המון נסיונות כדי להגיע לגרסה ש"עוברת" מבחינתי גם בטעם וגם בערך התזונתי. בדרך גיליתי שיש לא מעט אתגרים. הממתיקים הבריאים, למשל, מתנהגים אחרת לגמרי מסוכר באפיה . לכל ממתיק תכונות אחרות ואין מדריך שיגיד איזה ממתיק מתקרמל (רק אלולוז!) ואיזה יגרום למרנג להיות פריך (אריתרטול). מכל המתכונים שפיתחתי עד כה, הכי מורכב היה נשיקות. המתכון הפשוט, שיש בו סך הכל שני מצרכים, פשוט לא עובד בלי סוכר. עוד בעידן הפרה-קטוגני שלי נאבקתי במתכון הזה וחיפשתי תחליפים בריאים יותר. בסופו של דבר הצלחתי לפתח נשיקות עם אבקת מייפל שעברו בהצטיינות אצל הילדים.

תזונה דלת פחמימות מוציאה מן המשוואה את כל הממתיקים שמקפיצים את רמות האינסולין בגוף. מייפל, סילאן, אגבה, עולש, דבש, דמררה. מתברר שלכולם הגוף מגיב כמו לסוכר לבן. פחמימות מתפחממות, תגובה הורמונלית. התמכרות. קפיצות אנרגיה, רעב, עייפות. מה נעשה עכשיו עם הנשיקות, למען השם??

כידוע, סוכר הוא המרכיב העיקרי בנשיקות. פרט אליו הן מכילות חלבון ואין בהן שומן. אם נחליף את הסוכר בממתיק חסר קלוריות ופחמימות נקבל עוגיות דיאטטיות למהדרין. בריאות מאוד ודלות פחמימה מאוד, שיתאימו לכל תזונה. לכן לא ויתרתי וערכתי במהלך השנה האחרונה אינספור נסיונות עם כל שילוב , מותג וכמות של ממתיק לגיטימי.

שנתחיל בבשורות הרעות? אי אפשר להגיע למרקם ולטעם של הנשיקות המסורתיות ללא הסוכר (והקלוריות והפחמימות). הבשורות הטובות הן שניתן להכין נשיקות פריכות ונמסות בפה שיש בהן אפס פחמימות ושתי קלוריות בלבד ליחידה. זאת הגרסה הכי קרובה למקור האפשרית ואלו הן עוגיות דיאטטיות אולטימטיביות. גם אם תזללו מהן בלי חשבון לא תצליחו לחרב לעצמכם את הדיאטה. שימו לב לסוג הממתיק , הוא קריטי להצלחת המתכון וכל שינוי יגרום לשינוי בטעם ובמרקם.

נשיקות דיאטטיות
נשיקות דיאטטיות על משטח סיליקון

מצרכים ל 50 נשיקות וניל

4 חלבונים בטמפרטורת החדר (לארג')

2 כפיות מיץ לימון (או חצי כפית אבקת קרם טרטר)

קמצוץ קטנטן מלח

3-4 כפות אבקת מונק פרוט עם אריתרטול לאפיה (כל ממתיק שמכיל אריתרטול וטחון לאבקה יעבוד אבל יתכן שהמרקם הסופי יהיה שונה. ניתן לטחון לבד במטחנת קפה) – השתמשו בארבע כפות אם אתם אוהבים מתוק מאוד

חצי כפית מחית/תמצית וניל איכותית

לגיוון: רבע כפית אבקת צבע מאכל ו 4-5 טיפות תמצית טעם שאוהבים- לא חובה

איך מכינים עוגיות דיאטטיות נשיקות וניל?

מניחים חלבונים, מלח ולימון בקערת המיקסר. אם יש צורך ממתינים שיגיעו לטמפרטורת החדר. מתחילים להקציף לאט ומגבירים מהירות בהדרגה . כשמתחיל קצף מוסיפים חצי מאבקת הממתיק. מגבירים למהירות מקסימלית.

בנתיים מכינים שקית זילוף עם צנטר משונן גדול ומחממים את התנור ל 80 מעלות במצב טורבו. כאשר הקצף יציב ונוקשה מוסיפים את שאר הממתיק ואת הוניל. זה הזמן להוסיף תמצית טעם או צבע אם בחרתם להוסיף. ממשיכים להקציף עד שנוצרים סימנים עמוקים בעת ההקצפה. בשלב הזה הקצף ממש נלכד כמו כדור בתוך המקצף כשמרימים אותו (לא נוצרת טיפה שנמשכת ממנו).

כאשר הקצף יציב מאוד מכבים את המיקסר ומעבירים לשקית הזילוף. הכי נוח לעשות זאת כאשר שקית הזילוף מונחת בתוך כוס גבוהה ושוליה מופשלים מעל שולי הכוס. מזלפים את הקצף לנשיקות קטנות-בינוניות על ניר אפיה או גיליון סיליקון בתבנית. מומלץ לזלף נשיקות קטנות עד בינוניות (כ 40-50 נשיקות). אופים בשליש התחתון כשעה או עד שיבש ומתנתק בקלות מהמשטח. החל מארבעים דקות כדאי לבדוק כל עשר דקות. מפרידים בעדינות נשיקה אחת עם סכין שטוחה ובודקים שהתחתית יבשה. זמן האפיה משתנה בהתאם לגודל הנשיקות. אם הן יחסית גדולות זמן האפייה יכול להגיע גם לשלוש שעות.

שומרים בקופסה אטומה במקרר 4-5 ימים או חודשיים במקפיא

עוגיות מרנג דיאטטי ללא סוכר
עוגיות מרנג דיאטטיות

האם אהבת את המתכון?

לחץ/י על הכוכבים בשביל לדרג!

מספר דרוגים / דרוג ממוצע

עדיין לא ניתן דרוג למתכון זה - רוצה להיות הראשון/ה?

19/03/2022 By טליה בנימיני
24
שוקולד ללא סוכר וגלוטן -בלי פחמימות ! הפשע המושלם בוטנים קלויים מתכון ללא קמח ללא גלוטן ממכר

עוד מתכונים ששווה לבדוק

אוקנומיאקי לביבות כרוב יפניות

אוקונומיאקי לביבות כרוב יפניות ללא קמח

11/09/2024
גרנולה דיאטטית

גרנולה דיאטטית ממכרת בטעם קוקוס תפוז

19/05/2019
עוגת שקדים ללא קמח

עוגת שקדים ללא קמח

07/10/2022

24 Comments

  • Reply
    עינבר
    08/11/2025 at 16:35

    היי טליה, תודה על המתכון. זה ניראה מעולה . אני סוכרתית ומחפשת מתכונים קלים שאוכל להנות מהם. שאלה קטנה לגבי הנישקות מראנג..

    וובאיזה מצב אפייה האם בטורבו או ב חימום עליון ותחתון..וגם כמה מעלות ?…
    תודה מראש 🙏♥️

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      11/11/2025 at 11:13

      הי ענבר הכל רשום במתכון 80 מעלות טורבו

      Error happened.
  • Reply
    מיכל
    14/06/2025 at 15:43

    תודה על המתכון, אם אני רוצה להוסיף טעם קפה ואין לי תמצית טעם, אפשר להוסיף אבקת אייס קפה של סויטנגו או מעט אספרסו קר?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      14/06/2025 at 16:29

      הי מיכל, אבקת אייסקפה תעבוד. קפה נוזלי קצת פחות …

      Error happened.
  • Reply
    לאה
    17/01/2025 at 09:58

    היי, תודה לך על המתכונים המדהימים!
    אלולוז או אבקת סוכר זה טוב?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      17/01/2025 at 20:33

      הי, במתכון הזה נדרש ממתיק על בסיס אריתרטול. אלולוז לא יתאים

      Error happened.
  • Reply
    שרה
    27/04/2024 at 10:26

    היי טליה, זה נראה מהמם! אנסה מייד.
    אם יש לי סוויטנגו באבקה ומונק פרוט בטיפות – איך אדע כמה לשים? יש כלל אצבע?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      27/04/2024 at 14:40

      הי, תודה על הפידבק 💜 מונק פרוט בטיפות הוא ממתיק חסר נפח ולכן לא מתאים למתכון. תוכלי להשתמש רק בסוויטנגו במקום אבקת מונק פרוט באותה כמות.

      Error happened.
  • Reply
    פאני
    18/07/2022 at 10:00

    היי טליה, באיזה מחית וניל את משתמשת? האם הפחמימות בגליצרין נחשבים בקיטו? תודה רבה, פאני

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      21/07/2022 at 09:17

      הי פאני, אני משתמשת במחית וניל ללא סוכר. יש מגוון מותגים מתאימים בחנויות פיצוחים ואפייה, למשל זה
      יש מוצר ממש מדהים (ויקר) באיהרב של תרמילי וניל טחונים, לפעמים כשאני רוצה טעם ממש חזק ואיכותי אני משתמשת בו
      בקיטו סופרים את כל הפחמימות, לרוב מחסירים מהן סיבים תזונתיים וסוכרים רב כהליים שהגוף אינו מעכל. צריך להסתכל בתווית

      Error happened.
  • Reply
    חנה
    24/03/2022 at 14:26

    כמה שהן מעולות! עם התה 4 כאלה וזה כיף, טעים.

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      24/03/2022 at 19:16

      וואו, כל כך שמחה שאהבת. תודה רבה על השיתוף, עשית לי את היום 🙂

      Error happened.
  • Reply
    רחל
    23/03/2022 at 20:04

    הי, תודה על המתכונים המעולים. אנחנו מכורים כבר לכמה (טופי קרמל, עוגת שוקולד). האבקת מונק פרוט שאת ממליצה עליה היא ללא הכשר, ולכן לא אוכל להשתמש בה. אפשר לקנות מונק פרוט ולערבב עם אבקת אריטרטול? באיזה יחס?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      24/03/2022 at 20:13

      וואו , איזה כיףףף לשמוע 🙂 תודה רבה ששיתפת. שימי לב שרוב ממתיקי המונק פרוט כבר מעורבבים באריתרטול אז אפשר לקנות כל כל מותג אחר ולטחון לאבקה במטחנת קפה. ראיתי שמוכרים כאן אבקה מוכנה כשרה למהדרין
      אגב! בדקתי באתר של חברת לקנטו והם רושמים שהממתיקים כשרים (למרות שזה לא מופיע על האריזה).
      אם בכל זאת תרצי לערבב לבד זה גם אפשרי אבל זה קצת "טריקי" כי מונק פרוט טהור הוא ממתיק מאוד מאוד מרוכז. לא ניסיתי אבל מעריכה א היחס כ 70/30 לטובת האריתרטול כאשר מביאים את שניהם לאותו בסיס. צריך לבדוק על אריזת המונק פרוט איזה כמות שקולה לכף סוכר ולהוסיף לה אריתרטול בכמות ששקולה לשתיים וחצי- שלוש כפות סוכר… זה עשוי לדרוש קצת ניסוי וטעיה אז לדעתי אם זה אפשרי עדיף לקנות מוכן.. מקווה שעזרתי 🙂

      Error happened.
  • Reply
    אנגלר טובה
    22/03/2022 at 20:32

    תודה רבה, נראה מאוד מעניין

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      24/03/2022 at 19:17

      תודה בחזרה 🙂 מקווה שתנסי ותאהבי

      Error happened.
      • Reply
        עיני גלית
        27/03/2022 at 14:45

        איפה אפשר לקנות את הדברים הנפלאים

        Error happened.
        • Reply
          טליה בנימיני
          28/03/2022 at 18:25

          הי גלית, תודה רבה על הפידבק. כרגע אני רק מפתחת מתכונים ולא מוכרת מוצרים 🙂

          Error happened.
  • Reply
    טובה אלוני
    20/03/2022 at 12:30

    סליחה על השאלה האפיקורסית אבל אם , במקום האריטרול שמים מעט אב. סוכר וזה מתחלק על 50 נשיקות?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      20/03/2022 at 14:28

      הי טובה. תודה על השאלה האפיקורסית 🙂 , כולנו היינו או נהיה כאלה… יש ברשת המון מתכונים של נשיקות עם סוכר. הניסיון כאן היה לייצר מתכון שונה, שגם סוכרתיים/ קטוגניים ושומרי משקל יוכלו לאכול ממנו בלי נקיפות מצפון. מתכונים כאלה יותר קשה למצוא… בכלל לא מובן מאליו לקבל נשיקות מרנג פריכות בלי סוכר.
      ממה שאני מכירה, במתכון המסורתי צריך לא מעט סוכר כדי לקבל נשיקות פריכות. אמנם לא ניסיתי, אבל לטובת מי שאינו סוכרתי/דל פחמימה יכול להיות שאפשר לשלב בין סוכר לאריתרטול במתכון הזה וכך לצמצם בכמות שלו. אם את מחפשת מתכון נשיקות בריא יותר ולא מוטרדת מפחמימות (וממצרכים אקזוטיים 🙂 ) יש גם את התגלית הזאת

      Error happened.
  • Reply
    רבקה
    19/03/2022 at 20:16

    תודה על המתכונים, בקשר לנשיקות, אם אני טוחנת רק ארתריטול לאבקה זה מתאים?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      19/03/2022 at 21:07

      הי רבקה, תודה רבה על השאלה ועל הפירגון. את יכולה להשתמש באריתרטול טחון במטחנת קפה ותקבלי נשיקות פריכות. עם זאת, לדעתי המרקם והטעם מוצלחים הרבה יותר כשמשתמשים במונק פרוט משולב אריתרטול. הכי טוב מהסוג הסגול שמיועד לאפייה. קצת יקר אבל שלוש כפות יספיקו לחמישים נשיקות ואין כאן בעצם חומרי גלם אחרים … ניסיתי עשרות סוגים של ממתיקים מהארץ ומחול וזה הכי מוצלח במתכון הזה. בהצלחה.

      Error happened.
      • Reply
        יוכי
        20/03/2022 at 02:49

        היי. היכן משיגים מונק פרוט?

        Error happened.
        • Reply
          טליה בנימיני
          20/03/2022 at 14:14

          הי יוכי, תודה על השאלה. יש לינק בפוסט עצמו, הנה גם כאן

          Error happened.

    השאר/י תגובה - ניתן לצרף סרטון ע"י העתקת הלינק משירותים כמו YOUTUBE, TWITTER ועוד Cancel Reply

    ניתן להעלות תמונות וקבצי וידאו עד 10 מגה ניתן להעלות: תמונה, וידאו בכדי לצרף סרטונים מ YOUTUBE, FACEBOOK, TWITTER ושירותים דומים, נא להעתיק את הלינק הרלוונטי (המערכת תציג את הסרטון בצורה אוטומטית) Drop file here

    קצת עלי

    קצת עלי

    אני טליה , אמא , בת זוג והייטקיסטית מכורה לאוכל טוב , לספורט ולחיים בריאים ואובססיבית לשילוב בין שניהם

    הצטרפו אלי ברשתות החברתיות

    מועדון ארוחת בוקר

    קטגוריות

    • אוזני המן בריאות (3)
    • ארוחת בוקר בריאה (43)
    • ארוחת ערב בריאה (24)
    • גלידה ללא סוכר (11)
    • חטיפים בריאים (28)
    • לביבות לפסח (8)
    • לחמים ומאפים מלוחים (32)
    • לחמניות לפסח פיצה ומאפים (12)
    • ממתקים ללא גלוטן וסוכר (15)
    • משקאות (5)
    • מתכונים בריאים לחנוכה (14)
    • מתכונים לפסח (1)
    • מתכונים לראש השנה (10)
    • מתכונים לשבועות (33)
    • מתכונים עם אבקת חלבון (14)
    • מתכונים קיטו שאף אחד לא יאמין עליהם (137)
    • עוגה לפסח (55)
    • עוגות ללא סוכר (65)
    • עוגיות בריאות (29)
    • עוגיות ללא סוכר קלות וטעימות (28)
    • עוגיות לפסח (30)
    • עוגת גבינה לשבועות (15)
    • פשטידה ללא גלוטן (10)
    • פשטידה לפסח (11)
    • פשטידות לשבועות (7)
    • קינוח דיאטטי (26)
    • קינוח טבעוני (50)
    • קינוח פרווה (77)
    • קינוחים לחג (2)
    • קינוחים ללא סוכר (20)
    • קינוחים לפסח (41)
    • קינוחים לשבועות (23)
    • ריבה ללא סוכר (10)

    מתכונים מהירים
    מהיר הכנה

    בראוניז פרווה

    בראוניז פרווה אקספרס ללא גלוטן משני מצרכים

    23/10/2025
    עוגת גבינה חלבון

    עוגת גבינה חלבון מעלפת מושלמת לחיטוב

    04/10/2025
    מנגו סטיקי רייס

    כמעט מנגו סטיקי רייס בריא דיאטטי

    26/09/2025
    סלט ביצים מפורק

    סלט ביצים מוחמצות מפורק לראש השנה

    15/09/2025
    פירה כרובית

    פירה כרובית מדויק בחמש דקות מתכון אקספרס

    02/08/2025

    מקרא אייקונים

    • טבעוני

      טבעוני

    • דל שומן

      דל שומן

    • דל פחמימות

      דל פחמימות

    • ללא גלוטן

      ללא גלוטן

    • מתאים לילדים

      מתאים לילדים

    • עשיר בחלבון

      עשיר בחלבון

    • ללא חלב

      ללא חלב

    • מהיר הכנה

      מהיר הכנה

    • מזון על

      מזון על

    המדריך לזיקוק שומן טהור — ל המדריך לזיקוק שומן טהור — לשמור לחורף. זה הסוד לכל סטייק ולכל תבשיל טוב. 
🧈 שמרו ושתפו עם מי שעדיין מבשל בשמן קנולה 🙃 כי אחרי שתראו כמה זה פשוט – לא תקנו יותר שמן מעובד לטיגון או לתבשילים!
המדריך המלא שלי לזיקוק שומן בבית –
שיטה טבעית, פשוטה ובריאה שמחזירה למטבח טעם של פעם.
🦢 השתמשתי כאן בשתי חבילות של שומן אווז קפוא (בערך 2 קילו בסך הכול). אפשר גם עוף , בקר או כבש. 
כך מזקקים שומן בקלות:
1️⃣ מפשירים את השומן לטמפרטורת חדר 
2️⃣ מניחים את כולו בסיר עבה על להבה בינונית
3️⃣ בהתחלה הוא “יזמר” ויתחיל להפריש נוזלים – לא לגעת, רק לערבב מדי פעם.
4️⃣ אחרי 30–40 דקות הנוזל הופך שקוף וזהוב.
5️⃣ מסננים החוצה את השאריות המוצקות ומעבירים לצנצנות נקיות ויבשות.
אחסון:
🧊 במקרר – עד חודשיים.
❄️ במקפיא – עד חצי שנה 

יתרונות של שומן מזוקק : 
💪 יציב בחום גבוה – לא נשרף, לא מתחמצן ולא יוצר רעלנים.
🩸 תומך באיזון הורמונלי, שובע וספיגת ויטמינים (A, D, E, K).
✨ מוסיף טעם עשיר ועמוק לתבשילים, סטייקים ורטבים –
אין תחליף לשומן אמיתי, לא מעובד, טבעי ונקי.
הזהב של המטבח – והכי טעים בעולם.
👩‍🍳 אם זיקקתם– תייגו אותי בסטורי עם הצנצנת שלכם! אשתף את הכי יפות 💛

#קיטו #שומןמזוקק #בישולבריא #חורףבריא #מתוקבריא#שומןבריא #קיטו #דלפחמימות #קיטוגני⁩
    הזהב של החורף- שמרו את הפוסט הזהב של החורף- שמרו את הפוסט ולא תקנו יותר לעולם שמן קנולה 

🧈 שמרו את הפוסט ושתפו עם מי שעדיין מבשל בשמן קנולה 🙃 כי אחרי שתראו כמה זה פשוט – לא תקנו יותר שמן לטיגון או לתבשילים!
המדריך המלא שלי לזיקוק שומן בבית –
שיטה טבעית, פשוטה ובריאה שמחזירה למטבח טעם של פעם.
🦢 השתמשתי כאן בשתי חבילות של שומן אווז קפוא (בערך 2 קילו בסך הכול). אפשר גם עוף , בקר או כבש. 
כך מזקקים שומן בקלות:
1️⃣ מפשירים את השומן לטמפרטורת חדר 
2️⃣ מניחים את כולו בסיר עבה על להבה בינונית
3️⃣ בהתחלה הוא “יזמר” ויתחיל להפריש נוזלים – לא לגעת, רק לערבב מדי פעם.
4️⃣ אחרי 30–40 דקות הנוזל הופך שקוף וזהוב.
5️⃣ מסננים החוצה את השאריות המוצקות ומעבירים לצנצנות נקיות ויבשות.
אחסון:
🧊 במקרר – עד חודשיים.
❄️ במקפיא – עד חצי שנה 

יתרונות של שומן מזוקק : 
💪 יציב בחום גבוה – לא נשרף, לא מתחמצן ולא יוצר רעלנים.
🩸 תומך באיזון הורמונלי, שובע וספיגת ויטמינים (A, D, E, K).
✨ מוסיף טעם עשיר ועמוק לתבשילים, סטייקים ורטבים –
אין תחליף לשומן אמיתי, לא מעובד, טבעי ונקי.
הזהב של המטבח – והכי טעים בעולם.
👩‍🍳 אם זיקקתם– תייגו אותי בסטורי עם הצנצנת שלכם! אשתף את הכי יפות 💛

#קיטו #שומןמזוקק #בישולבריא #חורףבריא #מתוקבריא#שומןבריא #קיטו #דלפחמימות #קיטוגני
    לא תאמינו ממה זה עשוי ... אם לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן⁩⁩
    אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממ אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן⁩⁩
    לא תאמינו ממה זה עשוי ... אם לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן⁩
    אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממ אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן
    חופשת חורף מפתיעה במחיר של אוטובוס לאילת … 
חברת ויז פתחה את הקו לסלוניקי וזה אומר טיסות זולות בתאריכים גמישים . הטיסה אורכת שעתיים, המחירים בעיר זולים וכל האטרקציות קרובות במרחק הליכה ברגל. האוכל טעים , מזג האוויר נעים ואנשי סלוניקי נחמדים ואדיבים. כל זה הופך את העיר ליעד אטרקטיבי לחופשת עיר קצרה ונהנתנית עם מישהו שאתם אוהבים. עונת הכריסמס היפה מתחילה כבר בראשון לנובמבר וזה זמן בו תוכלו לבקר בכל אתר ומסעדה שתרצו ללא תורים. קבלו שבע המלצות רותחות לעונה הקרה של 2026
🥐 1. Trigona Elenidis
📍 Aristotelous 19
מאפה פילו פריך אופייני לאיזור שממלאים במקום בקרם פטיסייר טרי – אחד הדברים המתוקים הכי שווים בעיר.
🍽️ 2. Mezen Salonica
📍 Katouni 1
בר מאזטים צעיר וחדשני. אל תפספסו את סלט העגבניות עם קרוטוני חרובים ובואו מוקדם כי אין הזמנות. 
🎶 3. O Todoros
📍 Vasilissis Olgas 233
טברנה משפחתית עם אוכל יווני קלאסי מסורתי  ואווירה שמחה. צ׳יפס ולביבות קישואים מושלמים. פשוט טרי וטעים 
🥙 4. Liga kai Kala
📍 Tsimiski 103
הגירוס בין הטובים בעיר! בשר נחתך דק ומוגש בנדיבות. קחו לטייק-אווי ואיכלו מול הים בכיכר אריסטו. אין ישיבה במקום 
💆‍♀️ 5. Animus Spa
📍 Tsimiski 33 (קומה 4)
עיסוי מעולה במחיר נגיש – שעה ב-30 €. חובה להזמין בווטסאפ.
🌿 6. To Aromatopoleio
📍 Vasileos Irakliou 26
חנות בוטיק לרקיחת בשמים משנת 1958 שמרקחת בשמים בהתאמה אישית. ממול יש חנות עם גרסאות מוצלחות וזולות לבשמים מפורסמים , תכינו רשימות למשפחה ולילדים 
🧀 7. Olicatessen
📍 Pavlou Mela 42
מעדניית בוטיק עם תה, שימורים, משקאות, דבש שמן זית וממתקים של יצרנים מקומיים  קטנים מכל רחבי יוון והאיים. שירות מקסים באנגלית ואפילו חלבה דלת פחמימה אמיתית.
    חכו..הסוף עומד ״לשבור״ אתכם חכו..הסוף עומד ״לשבור״ אתכם 💥💥

האם זה באמת החלום שלכם?? עוגת ״חלומות״ מפוצצת בסוכר, קמח ושמן מעובד ? זה חלום או סיוט? 
אני כבר לא יכולתי לראות את זה יותר… 
 אז לקחתי את העוגה הוויראלית שכולם מדברים עליה… וניפצתי אותה 💥💥💥 
תכירו את הגרסה שלי לעוגת החלומות— כזאת שאתם באמת רוצים לאכול ולא מצטערים עליה שנייה אחרי . שתפו מי שצריך להכיר שיש גם חלומות יותר טובים..
במקום סוכר – אלולוז
 במקום קמח לבן – פאדג’ בראוני קטוגני
ובמקום רגשות אשם – עוגת זכוכית הסטרית ששוברים עם פטיש או כף 🔨✨

💬 רוצים את המתכון המלא עם כל השלבים והטיפים
 תכתבו לי “אני” בתגובות ותקבלו קישור ❤️ (רק לעוקבים)
 👩‍🍳 ולעוד מתכונים בריאים ודלי פחמימה שעושים טוב לגוף וללב – תעקבו אחרי 💚

מצרכים לתבנית עגולה 18 ס״מ
לבסיס:
 75 גרם שוקולד מריר (85–90%)
 75 גרם חמאה
 3 ביצים
 7 כפות ממתיק אבקתי (כמו סוויטנגו / מונק פרוט / אלולוז)
 כפית אבקת אפייה
 כפית תמצית וניל איכותית
 ⅛ כפית מלח
למילוי:
 1 כוס (240 מ״ל) שמנת להקצפה
 80 גרם שוקולד מריר ממותק (סוויטנגו שוקולד צ׳יפס)
לציפוי זכוכית:
 6 כפות אלולוז
 2 כפות מים

אופן ההכנה בקצרה:
1️⃣ ממיסים שוקולד ושמנת למילוי, מצננים שעתיים.
 2️⃣ מכינים בסיס: ממיסים חמאה ושוקולד, מוסיפים ממתיק, וניל, מלח, ביצים ואבקת אפייה.
 3️⃣ אופים ב־170 מעלות כ־20 דקות ומצננים לגמרי.
 4️⃣ מקציפים את המילוי הקר ומורחים על הבסיס. מקפיאים לשעה.
 5️⃣ מכינים את ציפוי האלולוז עד צבע קרמל ומוזגים על העוגה הקפואה.
 6️⃣ מצננים חצי שעה ומגישים.

✨ כי לכולם מגיע לחלום — רק בלי להתעורר עם רגשות אשם.

#עוגת_החלומות #מתוקבריא #קיטו #ללאגלוטן #ללאסוכר #אלולוז #קינוחויראלי #עוגתזכוכית #שוברותאתהרשת
 

.⁩⁩⁩⁩⁩
    ⁨ ⁨ ⁨ ⁨ עוגת החלומות בגרסה ⁨	⁨	⁨	⁨	עוגת החלומות בגרסה הבריאה ששברה את הרשת 💥💥

האם זה באמת החלום שלכם?? עוגת ״חלומות״ מפוצצת בסוכר, קמח ושמן מעובד ?
אני כבר לא יכולתי לראות את זה יותר… 
 אז לקחתי את העוגה הוויראלית שכולם מדברים עליה… וניפצתי אותה 💥💥💥
תכירו את הגרסה שלי לעוגת החלומות— כזאת שאתם באמת רוצים לאכול ולא מצטערים עליה שנייה אחרי . שתפו מי שצריך להכיר שיש גם חלומות יותר טובים..
במקום סוכר – אלולוז
 במקום קמח לבן – פאדג’ בראוני קטוגני
ובמקום רגשות אשם – עוגת זכוכית הסטרית ששוברים עם פטיש או כף 🔨✨

💬 רוצים את המתכון המלא עם כל השלבים והטיפים
 תכתבו לי “אני” בתגובות ותקבלו קישור ❤️ (רק לעוקבים)
 👩‍🍳 ולעוד מתכונים בריאים ודלי פחמימה שעושים טוב לגוף וללב – תעקבו אחרי 💚

מצרכים לתבנית עגולה 18 ס״מ
לבסיס:
 75 גרם שוקולד מריר (85–90%)
 75 גרם חמאה
 3 ביצים
 7 כפות ממתיק אבקתי (כמו סוויטנגו / מונק פרוט / אלולוז)
 כפית אבקת אפייה
 כפית תמצית וניל איכותית
 ⅛ כפית מלח
למילוי:
 1 כוס (240 מ״ל) שמנת להקצפה
 80 גרם שוקולד מריר ממותק (סוויטנגו שוקולד צ׳יפס)
לציפוי זכוכית:
 6 כפות אלולוז
 2 כפות מים

אופן ההכנה בקצרה:
1️⃣ ממיסים שוקולד ושמנת למילוי, מצננים שעתיים.
 2️⃣ מכינים בסיס: ממיסים חמאה ושוקולד, מוסיפים ממתיק, וניל, מלח, ביצים ואבקת אפייה.
 3️⃣ אופים ב־170 מעלות כ־20 דקות ומצננים לגמרי.
 4️⃣ מקציפים את המילוי הקר ומורחים על הבסיס. מקפיאים לשעה.
 5️⃣ מכינים את ציפוי האלולוז עד צבע קרמל ומוזגים על העוגה הקפואה.
 6️⃣ מצננים חצי שעה ומגישים.

✨ כי לכולם מגיע לחלום — רק בלי להתעורר עם רגשות אשם.

#עוגת_החלומות #מתוקבריא #קיטו #ללאגלוטן #ללאסוכר #אלולוז #קינוחויראלי #עוגתזכוכית #שוברותאתהרשת
 

.⁩⁩⁩⁩
    אז ניפצתי את העוגה ששברה את אז ניפצתי את העוגה ששברה את הרשת 😱😱
עוגת ״חלומות״ מפוצצת בסוכר, קמח ושמן מעובד — זה חלום או סיוט? 🍰
 אני כבר לא יכולתי לראות את זה יותר… 
 אז לקחתי את העוגה הוויראלית שכולם מדברים עליה… וניפצתי אותה 💥💥💥
תכירו את הגרסה שלי לעוגת החלומות— כזאת שאתם באמת רוצים לאכול ולא מצטערים עליה שנייה אחרי 
במקום סוכר – אלולוז
 במקום קמח לבן – פאדג’ בראוני קטוגני
ובמקום רגשות אשם – עוגת זכוכית הסטרית ששוברים עם פטיש או כף 🔨✨

💬 רוצים את המתכון המלא עם כל השלבים והטיפים
 תכתבו לי “אני” בתגובות ותקבלו קישור ❤️ (רק לעוקבים)
 👩‍🍳 ולעוד מתכונים בריאים ודלי פחמימה שעושים טוב לגוף ולטעם – תעקבו אחרי 💚

מצרכים לתבנית עגולה 18 ס״מ
לבסיס:
 75 גרם שוקולד מריר (85–90%)
 75 גרם חמאה
 3 ביצים
 7 כפות ממתיק אבקתי (כמו סוויטנגו / מונק פרוט / אלולוז)
 כפית אבקת אפייה
 כפית תמצית וניל איכותית
 ⅛ כפית מלח
למילוי:
 1 כוס (240 מ״ל) שמנת להקצפה
 80 גרם שוקולד מריר ממותק (סוויטנגו שוקולד צ׳יפס)
לציפוי זכוכית:
 6 כפות אלולוז
 2 כפות מים

אופן ההכנה בקצרה:
1️⃣ ממיסים שוקולד ושמנת למילוי, מצננים שעתיים.
 2️⃣ מכינים בסיס: ממיסים חמאה ושוקולד, מוסיפים ממתיק, וניל, מלח, ביצים ואבקת אפייה.
 3️⃣ אופים ב־170 מעלות כ־20 דקות ומצננים לגמרי.
 4️⃣ מקציפים את המילוי הקר ומורחים על הבסיס. מקפיאים לשעה.
 5️⃣ מכינים את ציפוי האלולוז עד צבע קרמל ומוזגים על העוגה הקפואה.
 6️⃣ מצננים חצי שעה ומגישים.

✨ כי לכולם מגיע לחלום — רק בלי להתעורר עם רגשות אשם.

#עוגת_החלומות #מתוקבריא #קיטו #ללאגלוטן #ללאסוכר #אלולוז #קינוחויראלי #עוגתזכוכית #שוברותאתהרשת
 

.
    המדריך לסופלה שוקולד נדיר ה המדריך לסופלה שוקולד נדיר היחיד שתצטרכו ותכינו ברפיט. חובה  לשמור !! 
מתכון ללא גלוטן ללא קמח ואם תרצו גם ללא סוכר קיטו, נכס צאן ברזל !!
המתכון הזה הולך איתי מעל שני עשורים . ממעונות הסטודנטים ועד ארוחות גורמה וקינוחי ילדים. הוא מתאים לכל סוג של תזונה כי אפשר להכין אותו מכל סוג של שוקולד ועם כל ממתיק שתבחרו . הוא תמיד יוצא מושלם ותמיד גונב את ההצגה גם אם יש לכם שתי ידיים שמאליות. דפדפו שמאלה לצפות בשלבי ההכנה ⬅️⬅️⬅️
אין אחד שלא אוהב את הסופלה הזה וכשאני צריכה קינוח מהיר שמצליח באחריות וכולם אוהבים זאת הבחירה הראשונה שלי . זה אחד המתכונים היחידים שאני זוכרת בעל פה ויכולה להכין בעיניים קשורות מאחורי הגב אם תעירו אותי באמצע הלילה 😂
אגב הוא טעים בכל המצבים גם אם שכחתם בתנור ועובר הקפאה בלי בעיה (טעים גם קפוא…😂) 
אם אתם מעדיפים לעבוד עם המתכון הכתוב באתר תגיבו אני ואשלח לכם קישור בהודעה פרטית ♥️
#סופלהשוקולד #מתוקבריא #קינוחבריא #קיטו #דלפחמימות #ללאגלוטן #ללאסוכר
    המתכון החדש ששבר את הרשת בסדרת הקוטג׳ 
פרק שישי בסדרה הויראלית ! אחרי הפיצה , המאפינס, השקשוקה , מעדני החלבון וכדורי השוקולד … הגיעה תור העוגה!! 

🎂🎂🎂🎂ולא סתם עוגה , עוגה מפוצצת בחלבון 💪💪 ללא קמח וסוכר מארבעה מצרכים פשוטים . מספיק בריאה כדי לאכול כל יום לארוחת בוקר 🍽️. מושלמת לחיטוב , לספורטאים , דלי פחמימה וכל כל מי שרוצה לאכול בריא וליהנות מהחיים. רוצו להכין ואל תשכחו לעקוב אחרי לעוד מתכונים יבריאים ומושלמים ♥️

3 מיכלים קוטג׳ מכל סוג
2/3 כוס ממתיק אבקתי רצוי לשלב אלולוז וסוויטנגו או סוויטנגו 
4 ביצים 
חצי כוס יוגורט יווני 120 מ״ל 
גרידת לימון
שתי כפיות מחית/ תמצית וניל איכותית 
אופציונלי - סקופ עד שניים אבקת חלבון איזולט ללא סוכר

טוחנים במעבד מזון עם להב מתכת את הקוטג׳ עד לקרם חלק (חשוב לטחון טוב טוב שיהיה בלי גושים בכלל !). מוסיפים את שאר המצרכים וטוחנים שוב לאיחוד . אם רוצים מוסיפים גם אבקת חלבון. 
אופים בשליש תחתון של תנור חם כ 40 דקות או עד שמזהיב ומתייצב . מצננים על השיש ומנקזים נוזלים לפני שמעבירים לקירור ( העוגה מפרישה נוזלים וזה בסדר) . העוגה מוכנה לאכילה אחרי ארבע שעות במקרר ומשביחה למחרת

אפשר לסנן את הקוטג׳ בבד חיתול לפני שטוחנים אותו ואז הוא מפריש פחות נוזלים לאחר האפיה . בכל מקרה מומלץ לנקז לפני שמעבירים למקרר
 
#מתכוניםבריאים #מתוקבריא #קיטו #דלפחמימות #ללאסוכר #ללאגלוטן #חלבון #קוטג #עוגתגבינה⁩⁩⁩⁩
    תמונות נוספות הצטרפות לעוקבים של באינסטגרם

    מתכונים בריאים

    תפריט
    • עוגת ריבה ופירורים של סבתא שאתם באמת רוצים לאכול
    • לחמניות כוסמין
    • מאפינס אוכמניות בריא
    • עוגיות שוקולד בריאות
    • קראמבל תפוחים
    • תה קינמון

    מתכונים דיאטטיים

    תפריט
    • אייס קפה מתכון
    • ארטיק ללא סוכר
    • סושי פירות מתכון
    • שלוקים

    מתכונים לילדים

    תפריט
    • כדורי תמרים וטחינה
    • וופל בלגי בריא
    • מתכון לדונאטס
    • מתכון לנשיקות
    • עוגיות טחינה בריאות
    • כדורי שוקולד משאריות עוגה

    קינוחים ללא גלוטן

    תפריט
    • מתכון לנשיקות מרנג מושלמות
    • עוגיות מקמח שקדים בריאות ללא סוכר
    • עוגת גבינה בריאה
    • עוגת גבינה יפנית
    • עוגת דבש בריאה
    • קינוחי כוסות
    • ריבת תפוז סיני
    Facebook Instagram

    Copyright 2019 - Talya benyamini All Rights Reserved.

    Top

    האתר פותח ע"י Yaron E.