אין כמו פנקייק לארוחת בוקר בשבת או סתם לארוחה ביתית קלה ומפנקת. זה שאנחנו רוצים פנקייק ללא גלוטן לא אומר שאנחנו רוצים להתפשר על הבריאות שלנו ובוודאי לא על הטעם. אספתי לכם שלושה מתכונים מצטיינים, שעושים שימוש בקמחי מקור ובחומרי גלם מזינים ובריאים יותר. ללא עמילנים פשוטים שמכבידים על מערכת העיכול שלנו ולא תורמים לנו ערך תזונתי. המתכונים האלה הם "חביבי הקהל". הם קיבלו את הדירוג הגבוה ביותר באתר לאורך שנים והם מתאימים לשוחרי בריאות, ספורטאים וכמובן לרגישים לגלוטן.
אז מה תבחרו להוסיף לתזונה שלכם? סיבים תזונתיים ? חלבון ? שומנים בריאים ? רק תבחרו ותלחצו על המתכון שמתאים לכם ביותר. כולם טעימים, משביעים ומפנקים וישדרגו את היום שלכם. בדיוק בשביל זה הם כאן, כדי לעשות לכם טוב בנפש וגם בגוף.
פנקייק שיבולת שועל – עשיר בסיבים
בחירה מעולה וסופר מזינה לנמנעים מגלוטן. הפנקייק יוצא רך ויציב, עשיר בסיבים תזונתיים ומשביע מאוד. חשוב לבחור שיבולת שועל שמסומנת ללא גלוטן כדי להימנע מחשיפה עקיפה. אפשר לטחון לבד שיבולת שועל או לרכוש קמח שיבולת שועל טחון דק. אני אוהבת להשתמש בשיבולת שועל טחונה שתמצאו כאן של מותג "בוב רד מיל" שהמוצרים שלהם איכותיים ונשמרים לזמן רב.
פנקייק מקמח שקדים– דל בפחמימה
אופציה טעימה ודלת פחמימה שתאפשר לכם ליהנות מכל היתרונות התזונתיים של שקדים בפנקייק שלכם. מעולה לכל מי שמעוניין לצמצם בכמות הפחמימות הריקות וליהנות ממקסימום ערכים תזונתיים.

פנקייק חלבון ללא גלוטן- מפוצץ חלבון
מומלץ לכל מי שלא אוכל מספיק חלבון בתזונה היום יומית שלו או לספורטאים שזקוקים ליותר חלבון. פנקייק עשיר ומשביע מאוד שיסגור לכם את כל כמות החלבון היומית…

הערות
למידע נוסף על חומרי גלם ותחליפים לאפיה בריאה ללא גלוטן וללא סוכר תציצו על המדריך המפורט של מוצרי קיטו כאן