מתוק בריא

  • עוגיות בריאות
  • עוגות ללא סוכר
  • ארוחת בוקר בריאה
  • עוד קטגוריות
    • חטיפים בריאים
    • עוגיות ללא סוכר קלות וטעימות
    • ריבה ללא סוכר
    • קינוחים ללא סוכר
    • מתכונים קיטו שאף אחד לא יאמין עליהם
    • ממתקים ללא גלוטן וסוכר
    • קינוח דיאטטי
    • לחמים ומאפים מלוחים
    • קינוח טבעוני
    • גלידה ללא סוכר
    • פשטידה ללא גלוטן
    • קינוח פרווה
    • מתכונים עם אבקת חלבון
    • משקאות
    • ארוחת ערב בריאה
    • קינוחים לחג
      • מתכונים בריאים לחנוכה
      • אוזני המן בריאות
      • מתכונים לפסח
        • עוגיות לפסח
        • קינוחים לפסח
        • עוגה לפסח
        • לחמניות לפסח פיצה ומאפים
        • פשטידה לפסח
        • לביבות לפסח
        • עוגת גבינה כשרה לפסח חמישה מתכונים הכי טובים
        • עוגה בחושה לפסח שישה מתכונים קלים ומומלצים
        • עוגיות שקדים לפסח ארבעה מתכונים הטובים בכל הזמנים
        • עוגה לפסח פרווה חמישה מתכונים מומלצים
        • מתכונים לליל הסדר שמונה מנות אחרונות בלי לפתוח כפתור
      • מתכונים לשבועות
        • עוגת גבינה לשבועות
        • קינוחים לשבועות
        • פשטידות לשבועות
      • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים בריאים מידע והמלצות
  • מי אני
    • קצת עלי
    • צור קשר
עוגות ללא סוכר/ קינוח פרווה

עוגת שוקולד כוסמין בריאה שלא תפסיקו להכין

עוגת שוקולד מקמח כוסמין
()

נדמה שקיימת קטטה תמידית בין הבריא לטעים. אני מכירה הרבה מבוגרים שמוכנים להחיל על עצמם פשרה בטעם לטובת הבריאות. לעומת זאת, מרבית הילדים סלקטיביים בהעדפותיהם ומתקשים להתפשר. העוגה הזאת היא הוכחה שאפשר להפגיש בין הקצוות ולעשות שלום. ומהו מקום מפגש קלאסי ואלמותי יותר מאשר עוגת שוקולד? עוגת שוקולד כוסמין בריאה מקמח כוסמין מלא. מפגש פסגה.

הרי כמה פעמים אנחנו חוזרים למאכל ילדות אפילו שזה לא ממש בריא? ובכל זאת … קשה לא לטעום מהעוגה הזאת שהכנתם לילד  בגן. עם הציפוי המבריק המפתה. מכדורי השוקולד שנשארו ממסיבת יום ההולדת. גם חברי כבוד בקהילות עתיקות אחרות, (מי אמר שניצל?) בוודאי מכירים את התופעה. טעמי הילדות מחזירים אותנו לימים נאיביים, לבית ונוסטלגיה רגשיים שקשה להסביר. אלו הטעמים הכי מנחמים ומחבקים שיש. הם חוצים דרך כל רציונל וחוש ביקורת שהתפתח אצלנו לאורך השנים. אז איך אפשר לסרב ??  אם קרה לכם פעם שקינאתם בגננת, על שהיא זוכה לטעום מכל עוגות השוקולד של כל האמהות המשקיעניות, אתם לא לבד. כבר שנים שאני חושדת שיש עוד כמה בעלי שן מתוקה, כמוני, שהרגישו כך והתביישו לשתף.


ילדים מתים עליה, מבוגרים מתרפקים עליה. תכל'ס אין כמו עוגת שוקולד של ילדים. תמיד מתחשק לטעום ממנה ואי אפשר להתעייף. אז מה אם הייתי אומרת לכם שאפשר להתרפק על טעמי הילדות בדרך בריאה יותר? את הקמח הלבן מחליף קמח כוסמין מלא, את השמן הרווי מחליף שמן קוקוס בכמות צנועה. מעט סוכר דמררה או תמרים (או תחליף סוכר) משמש להמתקה. כשתכינו את העוגה, תופתעו שאפשר להסתפק במחצית ולפעמים גם שליש מכמות הסוכר ה"רגילה".

אין בעוגה מרכיבים רבים, לכן חשוב מאוד להקפיד על איכותם. תקפידו להשתמש בקקאו הולנדי איכותי. בשוקולד מריר מעל 60%. אם גם תיזהרו מאפיית יתר, יש סיכוי טוב שתשכחו שמדובר בעוגה בריאותית והילדים כלל לא ישימו לב. אני אוהבת את עוגת השוקולד שלי שוקולדית, עסיסית ויחסית דחוסה. שוקולדית כל כך, שהיא עוברת בקלילות את החיץ התהומי בין מרקם העוגה לציפוי שלה, מבלי לאכזב את החיך. קערה אחת, חמש דקות עבודה, אפייה קצרה ויש לכם אותה! עוגת שוקולד בריאה במרקם פאדג' מקמח כוסמין. שלכם, לפחות עד שתצליחו למנוע מבני הבית לחסל אותה.

מצרכים לתבנית מלבנית בגודל 25X20

כוס קמח כוסמין מלא
ביצה
שליש כוס שמן קוקוס
כוס מים רותחים
חצי כוס דמררה/ סוכר תמרים/תחליף סוכר כמו סוויטנגו
שתי כפות גדושות קקאו הולנדי 
כפית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
כפית מחית /תמצית וניל איכותית
קמצוץ מלח
כוס שוקולד ציפס מריר או טבלת שוקולד שבור לחתיכות (מומלץ מעל 60% מוצקי קקאו)

לציפוי


100 גרם שוקולד מריר (מומלץ מעל 60%)

שתי כפות שמן קוקוס

איך מכינים עוגת שוקולד כוסמין בריאה?

מחממים תנור ל 180 מעלות. מערבבים בקערה קמח ,סוכר,קקאו,אבקת אפייה,סודה לשתייה ומלח. מוסיפים ביצה, וניל ושמן קוקוס. מערבבים. בשלב הזה נוצרת עיסה דביקה. מרתיחים מים בקומקום ומוסיפים לתערובת כוס מים רותחים. מערבבים היטב לתערובת אחידה ודלילה יחסית. מוסיפים לתערובת כוס שוקולד צ׳יפס (או שוקולד מריר קצוץ בסכין). משמנים קלות תבנית מלבנית ומוזגים את התערובת לתבנית המשומנת. אופים בשליש התחתון של תנור חם, כ 20-25 דקות עד שהעוגה יציבה וקיסם שננעץ בה יוצא לח מאוד אך ללא תערובת לא אפויה.
מוציאים את העוגה להתקרר כעשר דקות מחוץ לתנור. בנתיים ממיסים שוקולד ושמן קוקוס בקערית קטנה כדקה במיקרו ומערבבים לתערובת אחידה. שופכים את הציפוי על העוגה שמעט התקררה ומכניסים למקרר להתייצבות הציפוי, כ 30-40 דקות. בשלב זה ניתן לקשט לפי טעמכם. לעוגת יום הולדת קלאסית תוכלו להשתמש בסוכריות עם צבעי מאכל טבעיים כמו אלו

עוגת שוקולד מקמח כוסמין
עוגת שוקולד במרקם פאדג' מקמח כוסמין

האם אהבת את המתכון?

לחץ/י על הכוכבים בשביל לדרג!

מספר דרוגים / דרוג ממוצע

עדיין לא ניתן דרוג למתכון זה - רוצה להיות הראשון/ה?

כוסמיןעוגת שוקולדשוקולד
08/05/2020 By טליה בנימיני
37
ריבת תפוז סיני עם ג׳ינג׳ר מופחתת סוכר עוגת גבינה אפויה של פעם

עוד מתכונים ששווה לבדוק

כדורי שוקולד טבעוניים

כדורי שוקולד טבעוניים בריאים משוודיה

31/03/2019
מוס שוקולד פרווה

מוס שוקולד פרווה מהיר משלושה מצרכים קינוח פרווה מושלם

22/08/2020
עוגת קרמבו ללא גלוטן

עוגת קרמבו ללא גלוטן נדירה כשרה לפסח אופציה קיטו

12/04/2023

37 Comments

  • Reply
    יורם חן
    15/07/2025 at 12:56

    היי
    אפשר להחליף את שמן הקוקוס באחר, שמן זית או שמן זרעי ענבים ?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      17/07/2025 at 22:35

      כן, כל שמן יעבוד כאן

      Error happened.
  • Reply
    דליה טל אברהם
    03/07/2025 at 19:13

    כמה שמן יש לשים לעיסת העוגה? .

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      05/07/2025 at 15:52

      שליש כוס, לפי הרשום במתכון

      Error happened.
  • Reply
    צחי
    30/06/2025 at 14:08

    היי טליה,
    מתכנן להכיו אותה ליום ההולדת של הבן שלי הערב.
    שאלה קצת טריקית: יש לי תבנית בגודל של 24X32, איך אני ממיר את הכמויות שיתאימו לי לגודל התבנית ?
    תודה מראש

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      03/07/2025 at 16:15

      הי, תוסיפי 50% לכל המצרכים

      Error happened.
  • Reply
    אריאלה
    23/05/2025 at 14:52

    פשוט עוגה מושלמת!!!!!
    בעלי הכין אותה לשבת קודמת ומכין בע'ה גם לשבת הקרובה !
    פשוט תענוג של עוגה, תוך שניה התחסלה !!

    Error happened.
  • Reply
    מאיה
    19/05/2025 at 05:14

    היי אולי עשיתי משהו לא טוב, למרות שפעלתי בידיוק לפי המתכון, אבל העוגה יצאה לי מתפוררת ודביקה.
    תוכלי אולי להגיד לי מה עשיתי לא נכון שזה גרם לעוגה להיות ככה? תודה רבה 🙏

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      20/05/2025 at 16:23

      הי מאיה, צר לי לשמוע. לצערי אני לא נמצאת שם איתך כדי לראות את חומרי הגלם בהם השתמשת ותהליך ההכנה על מנת לדעת בדיוק מה השתבש. לפעמים משהו במתכון נשמט לנו בטעות כמו אבקת אפיה , או סודה לשתיה, או ביצה או שמן… לפעמים מדובר באבקת אפיה פגת תוקף שפוגעת במרקם , לפעמים כוסות המידה שלנו שונות (אני משתמשת בכוס מדידה בינלאומית סטנדרטית של 240 מ"ל )… לפעמים התנור שלנו מזייף או פשוט דורש זמן אפיה שונה. באמת שממש קשה לי מכאן לדעת מה הסיבה…. אני כן יכולה לשתף שהעוגה הזאת כיכבה בגני הילדים ובתי הספר של הילדים שלי במשך שנים, ושקיבלתי עליה עד היום חוות דעת נלהבות של קוראים רבים… מקווה שתתני לה עוד הזדמנות 💚💚

      Error happened.
  • Reply
    אסתר פישר
    01/05/2025 at 20:46

    תודה על המתכון. אותו בחרתי מתוך הרבה, ואני שמחה בבחירה, כי הוא יצא מעולה, עוגה רכה ועשירה ונימוחה. ממליצה מאד, תודה רבה!

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      02/05/2025 at 11:47

      איזה כיף לשמוע ❤️❤️❤️ תודה רבה רבה ששיתפת 🙏🙏🙏 שימחת את ליבי מאוד . שבת שלום

      Error happened.
  • Reply
    סתיו
    21/03/2025 at 22:56

    תודה על המתכון! הכנתי ליומהולדת של הבן שלי ויצא מהמם 🙂
    לידיעה: במקום שמן קוקוס שמתי שמן זית והעשרתי גם בממרח שקדים כדי להוסיף שומן.
    אני מתכננת להכין אותה שוב והפעם ליומהולדת בגן ( יש בגן ילדים עם אלרגיות) אני יכולה להחליף את הביצה במשהו אחר? ( טחינה גולמית גם לא אופציה מאותה הסיבה)

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      23/03/2025 at 16:18

      איזה כיף לשמוע 💜💜💜 תודה רבה ששיתפת. לא ניסיתי להחליף את הביצה אבל יתכן שאפשר להשתמש ברבע כוס רסק תפוחים או חצי בננה בשלה במקום כל ביצה

      Error happened.
  • Reply
    נטליה
    13/12/2024 at 18:47

    היי טליה, רציתי לשאול בבקשה:
    הצלחתי להכין את העוגה המדהימה בשנים הקודמות וכבר לפחות פעמיים היא לא עולה(אני שמה לפי מה שרשום בשליש התחתון, טמפרטורה- 180)
    האם יש משהו שאני עושה לא נכון?
    תודה,
    נטליה

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      13/12/2024 at 18:55

      הי נטליה, שמחה שבעבר נהנית מהמתכון 💚 זה יכול להיות או משהו שקשור בתנור או משהו שקשור במצרכים. אם התנור תקין (גם החום העליון וגם התחתון) ואת אופה בו דברים אחרים עם תוצאות רגילות, אז זה כנראה קשור במצרכים. מאחר ואת מתארת שהעוגה לא תופחת החשוד המיידי הוא אבקת האפיה. לפעמים אבקת אפיה מתקלקלת בגלל מגע עם לחות או פג תוקף. הייתי מציעה לרכוש חדשה. גם סוג הקמח יכול להשפיע, אם החלפת סוג אולי שווה לחזור למה שעבד… מקווה שעזרתי

      Error happened.
  • Reply
    אפרת מארק
    28/06/2024 at 10:40

    היי, האם ניתן לאפות בעוגה עגולה? ואם כן באותן כמויות?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      28/06/2024 at 11:32

      הי, אין שום בעיה לאפות בתבנית עגולה. תבחרי את קוטר התבנית לפי הגובה שתרצי

      Error happened.
  • Reply
    רונית
    19/04/2024 at 09:07

    הי טליה, האם אפשר להחליף את הכוסמין בקמח שקדים?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      19/04/2024 at 10:23

      הי רונית, אני פחות ממליצה כי הם מתנהגים מאוד שונה באפיה. העליתי השבוע מתכון לעוגת שוקולד מקמח שקדים מעולה ממש מוזמנת לבדוק ממש כאן

      Error happened.
  • Reply
    אורית
    13/04/2024 at 19:31

    הי טליה,
    האם אפשר להחליף את שמן הקוקוס בחמאת קוקוס?
    ובמקום סוכר להשתמש במייפל?
    תודה מראש
    אורית

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      13/04/2024 at 20:32

      הי אורית, אין בעיה להשתמש בחמאת קוקוס. לגבי ממתיק, שימוש בממתיק נוזלי במקום אבקתי עשוי לשנות את מרקם העוגה ולכן אני לא בטוחה מה תהיה התוצאה. עם זאת, תוכלי להשתמש בכל סוג של ממתיק אבקתי במקום סוכר – למשל סוכר תמרים אבקתי או סוכר קוקוס, יש אפילו מייפל מיובש לאבקה ממש כאן שיעבוד נפלא

      Error happened.
  • Reply
    מור
    29/11/2023 at 16:44

    היי, יש אפשרות להחליף לשמן זית /קנולה? אם כן, אותה כמות? תודה 🙂

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      29/11/2023 at 18:42

      הי , תודה על השאלה 🙂 בהחלט אפשר להחליף לשמן זית אבל חשוב להקפיד על שמן זית עדין ולא חריף. הזנים המומלצים לאפיה הם לצ'ינו ופיקואל שהטעם שלהם פירותי ולא חריף.

      Error happened.
  • Reply
    הדסה נוק
    10/11/2023 at 13:06

    הכנתי את העוגה, יצא מושלם!
    רק לא הדגשת לגבי עם איזה כוס את משתמשת,
    תודה.

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      11/11/2023 at 20:03

      הי הדסה, איזה כיף ששיתפת , חיממת לי את הלב 💚 אני משתמשת בכוסות מדידה בינלאומיות סטנדרטיות של 240 מ"ל.

      Error happened.
  • Reply
    מרים
    08/06/2023 at 11:49

    אפשר לשים סילאן?
    וחייב פצפוצי שוקולד?

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      08/06/2023 at 22:04

      לא ניסיתי אבל מאמינה שיעבוד. פצפוצי השוקולד תורמים למרקם פאדג'י אבל לא חובה

      Error happened.
      • Reply
        ספיר
        27/01/2024 at 12:45

        היי
        אשמח לשאול כמה זמן אפשר להשאיר במקרר לפני הגשה?
        האם מומלץ להכין באותו היום או שאין בעיה להכין יום קודם? תודה

        Error happened.
        • Reply
          טליה בנימיני
          28/01/2024 at 07:44

          הי ספיר תודה על השאלה ❤️ אין בעיה להכין את עוגת השוקולד הזאת יום ואפילו יומיים שלושה מראש. אם את מכינה מראש, ממליצה להוציא מהמקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה. היא יותר טעימה בטמפרטורת החדר ולא קרה מהמקרר.

          Error happened.
  • Reply
    נעמה
    13/01/2023 at 17:39

    הי.
    לא כתוב גודל תבנית. אשמח לדעת לאיזה גודל מתאימה

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      15/01/2023 at 15:30

      הי, תודה על השאלה 🙂 השתמשתי בתבנית 25X20 אוסיף במתכון

      Error happened.
  • Reply
    לימור
    09/12/2022 at 09:35

    שלום,
    העוגה מעולה! אני מכינה אותה המון ותמיד מוצלחת ונטרפת מהר..
    למען הגיוון – האם יש אפשרות להפוך אותה לעוגת שיש, במקום חלק מהקקאו להשתמש בפודינג וניל למשל?
    תודה מראש
    לימור

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      09/12/2022 at 22:30

      הי לימור, איזה כיף שאהבת 🙂 לא ניסיתי להכין עוגת שיש או עוגת וניל על בסיס המתכון הזה אז לא יודעת להגיד.

      Error happened.
  • Reply
    אורנה
    13/03/2022 at 21:03

    במה אפשר להחליף את הביצה כדי שתהיה עוגה טבעונית?
    תודה

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      14/03/2022 at 18:19

      הי אורנה, לא ניסיתי להכין את העוגה הזאת בגרסה טבעונית. שתפי אם את מנסה

      Error happened.
  • Reply
    קוני
    28/02/2022 at 19:02

    חושבת שיעבוד עם קמח שקדים ותחליף סוכר חום?
    סוכרתית ומפנטזת על פאדג שוקולד

    Error happened.
    • Reply
      טליה בנימיני
      01/03/2022 at 01:13

      הי קוני, תודה על השאלה. לא ניסיתי את המתכון הזה עם קמח שקדים ותחליף סוכר חום. יש שני מתכונים דלי פחמימה מומלצים אחרים: המתכון הזה מאוד עשיר ושוקולדי וגם זה

      Error happened.

    השאר/י תגובה - ניתן לצרף סרטון ע"י העתקת הלינק משירותים כמו YOUTUBE, TWITTER ועוד Cancel Reply

    ניתן להעלות תמונות וקבצי וידאו עד 10 מגה ניתן להעלות: תמונה, וידאו בכדי לצרף סרטונים מ YOUTUBE, FACEBOOK, TWITTER ושירותים דומים, נא להעתיק את הלינק הרלוונטי (המערכת תציג את הסרטון בצורה אוטומטית) Drop file here

    קצת עלי

    קצת עלי

    אני טליה , אמא , בת זוג והייטקיסטית מכורה לאוכל טוב , לספורט ולחיים בריאים ואובססיבית לשילוב בין שניהם

    הצטרפו אלי ברשתות החברתיות

    מועדון ארוחת בוקר

    קטגוריות

    • אוזני המן בריאות (3)
    • ארוחת בוקר בריאה (43)
    • ארוחת ערב בריאה (24)
    • גלידה ללא סוכר (11)
    • חטיפים בריאים (28)
    • לביבות לפסח (8)
    • לחמים ומאפים מלוחים (32)
    • לחמניות לפסח פיצה ומאפים (12)
    • ממתקים ללא גלוטן וסוכר (15)
    • משקאות (5)
    • מתכונים בריאים לחנוכה (14)
    • מתכונים לפסח (1)
    • מתכונים לראש השנה (10)
    • מתכונים לשבועות (33)
    • מתכונים עם אבקת חלבון (14)
    • מתכונים קיטו שאף אחד לא יאמין עליהם (137)
    • עוגה לפסח (55)
    • עוגות ללא סוכר (65)
    • עוגיות בריאות (29)
    • עוגיות ללא סוכר קלות וטעימות (28)
    • עוגיות לפסח (30)
    • עוגת גבינה לשבועות (15)
    • פשטידה ללא גלוטן (10)
    • פשטידה לפסח (11)
    • פשטידות לשבועות (7)
    • קינוח דיאטטי (26)
    • קינוח טבעוני (50)
    • קינוח פרווה (77)
    • קינוחים לחג (2)
    • קינוחים ללא סוכר (20)
    • קינוחים לפסח (41)
    • קינוחים לשבועות (23)
    • ריבה ללא סוכר (10)

    מתכונים מהירים
    מהיר הכנה

    בראוניז פרווה

    בראוניז פרווה אקספרס ללא גלוטן משני מצרכים

    23/10/2025
    עוגת גבינה חלבון

    עוגת גבינה חלבון מעלפת מושלמת לחיטוב

    04/10/2025
    מנגו סטיקי רייס

    כמעט מנגו סטיקי רייס בריא דיאטטי

    26/09/2025
    סלט ביצים מפורק

    סלט ביצים מוחמצות מפורק לראש השנה

    15/09/2025
    פירה כרובית

    פירה כרובית מדויק בחמש דקות מתכון אקספרס

    02/08/2025

    מקרא אייקונים

    • טבעוני

      טבעוני

    • דל שומן

      דל שומן

    • דל פחמימות

      דל פחמימות

    • ללא גלוטן

      ללא גלוטן

    • מתאים לילדים

      מתאים לילדים

    • עשיר בחלבון

      עשיר בחלבון

    • ללא חלב

      ללא חלב

    • מהיר הכנה

      מהיר הכנה

    • מזון על

      מזון על

    המדריך לזיקוק שומן טהור — ל המדריך לזיקוק שומן טהור — לשמור לחורף. זה הסוד לכל סטייק ולכל תבשיל טוב. 
🧈 שמרו ושתפו עם מי שעדיין מבשל בשמן קנולה 🙃 כי אחרי שתראו כמה זה פשוט – לא תקנו יותר שמן מעובד לטיגון או לתבשילים!
המדריך המלא שלי לזיקוק שומן בבית –
שיטה טבעית, פשוטה ובריאה שמחזירה למטבח טעם של פעם.
🦢 השתמשתי כאן בשתי חבילות של שומן אווז קפוא (בערך 2 קילו בסך הכול). אפשר גם עוף , בקר או כבש. 
כך מזקקים שומן בקלות:
1️⃣ מפשירים את השומן לטמפרטורת חדר 
2️⃣ מניחים את כולו בסיר עבה על להבה בינונית
3️⃣ בהתחלה הוא “יזמר” ויתחיל להפריש נוזלים – לא לגעת, רק לערבב מדי פעם.
4️⃣ אחרי 30–40 דקות הנוזל הופך שקוף וזהוב.
5️⃣ מסננים החוצה את השאריות המוצקות ומעבירים לצנצנות נקיות ויבשות.
אחסון:
🧊 במקרר – עד חודשיים.
❄️ במקפיא – עד חצי שנה 

יתרונות של שומן מזוקק : 
💪 יציב בחום גבוה – לא נשרף, לא מתחמצן ולא יוצר רעלנים.
🩸 תומך באיזון הורמונלי, שובע וספיגת ויטמינים (A, D, E, K).
✨ מוסיף טעם עשיר ועמוק לתבשילים, סטייקים ורטבים –
אין תחליף לשומן אמיתי, לא מעובד, טבעי ונקי.
הזהב של המטבח – והכי טעים בעולם.
👩‍🍳 אם זיקקתם– תייגו אותי בסטורי עם הצנצנת שלכם! אשתף את הכי יפות 💛

#קיטו #שומןמזוקק #בישולבריא #חורףבריא #מתוקבריא#שומןבריא #קיטו #דלפחמימות #קיטוגני⁩
    הזהב של החורף- שמרו את הפוסט הזהב של החורף- שמרו את הפוסט ולא תקנו יותר לעולם שמן קנולה 

🧈 שמרו את הפוסט ושתפו עם מי שעדיין מבשל בשמן קנולה 🙃 כי אחרי שתראו כמה זה פשוט – לא תקנו יותר שמן לטיגון או לתבשילים!
המדריך המלא שלי לזיקוק שומן בבית –
שיטה טבעית, פשוטה ובריאה שמחזירה למטבח טעם של פעם.
🦢 השתמשתי כאן בשתי חבילות של שומן אווז קפוא (בערך 2 קילו בסך הכול). אפשר גם עוף , בקר או כבש. 
כך מזקקים שומן בקלות:
1️⃣ מפשירים את השומן לטמפרטורת חדר 
2️⃣ מניחים את כולו בסיר עבה על להבה בינונית
3️⃣ בהתחלה הוא “יזמר” ויתחיל להפריש נוזלים – לא לגעת, רק לערבב מדי פעם.
4️⃣ אחרי 30–40 דקות הנוזל הופך שקוף וזהוב.
5️⃣ מסננים החוצה את השאריות המוצקות ומעבירים לצנצנות נקיות ויבשות.
אחסון:
🧊 במקרר – עד חודשיים.
❄️ במקפיא – עד חצי שנה 

יתרונות של שומן מזוקק : 
💪 יציב בחום גבוה – לא נשרף, לא מתחמצן ולא יוצר רעלנים.
🩸 תומך באיזון הורמונלי, שובע וספיגת ויטמינים (A, D, E, K).
✨ מוסיף טעם עשיר ועמוק לתבשילים, סטייקים ורטבים –
אין תחליף לשומן אמיתי, לא מעובד, טבעי ונקי.
הזהב של המטבח – והכי טעים בעולם.
👩‍🍳 אם זיקקתם– תייגו אותי בסטורי עם הצנצנת שלכם! אשתף את הכי יפות 💛

#קיטו #שומןמזוקק #בישולבריא #חורףבריא #מתוקבריא#שומןבריא #קיטו #דלפחמימות #קיטוגני
    לא תאמינו ממה זה עשוי ... אם לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן⁩⁩
    אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממ אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן⁩⁩
    לא תאמינו ממה זה עשוי ... אם לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן⁩
    אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממ אוהבים סינבון ? לא תאמינו ממה זה עשוי ... 

אם אתם חולים על סינבון אבל רוצים להיות בריאים זה המתכון בשבילכם. סינבון קיטו מושלם ללא קמח וללא סוכר על בסיס גבינת מוצרלה! 

📌 רוצים את המתכון המפורט עם קישור למצרכים ? תגיבו “אני” 👇 (רק לעוקבים) 
 
ואל תשכחו לשמור ולשתף עם מי שחייב להכיר שסינבון בלי סוכר זה לגמרי אפשרי 🩷

 זה ה־סינבון הקטוגני שאתם הולכים להכין שוב ושוב 🍥

🧈 מצרכים לבצק
170 גרם (כוס וחצי) מוצרלה מגורדת
 כף חמאה או גהי
 כף גבינת שמנת
 2 כוסות קמח שקדים
 5 כפות ממתיק אבקתי על בסיס אריתרטול  כמו סוויטנגו
 ביצה
 גרידת לימון
 כפית אבקת אפייה
🌰 מילוי
3 כפות חמאה רכה או גהי
 2 כפות ממתיק חום (למשל סוויטנגו סוכר חום)
 2 כפיות קינמון
🍶 ציפוי
2 כפות מסקרפונה או גבינת שמנת
 2 כפות ממתיק אבקתי (אלולוז  או סוויטנגו)
 2 כפות חמאה רכה
 כף שמנת להקצפה

מחממים תנור ל-160°, ממיסים גבינות וחמאה, מערבבים עם שאר המרכיבים לבצק רך.
 מרדדים למלבן, מורחים מילוי חמאה-קינמון, חותכים לרצועות, מגלגלים לשבלולים ואופים כ-35 דקות עד שמזהיב. מצננים ומצפים בקרם של חמאה, ממתיק, גבינה ושמנת בטמפרטורת החדר.
#מתוקבריא #קיטו #ללא_סוכר #סינבון#מתכוניםבריאים #ללאסוכר #ללאגלוטן
    חופשת חורף מפתיעה במחיר של אוטובוס לאילת … 
חברת ויז פתחה את הקו לסלוניקי וזה אומר טיסות זולות בתאריכים גמישים . הטיסה אורכת שעתיים, המחירים בעיר זולים וכל האטרקציות קרובות במרחק הליכה ברגל. האוכל טעים , מזג האוויר נעים ואנשי סלוניקי נחמדים ואדיבים. כל זה הופך את העיר ליעד אטרקטיבי לחופשת עיר קצרה ונהנתנית עם מישהו שאתם אוהבים. עונת הכריסמס היפה מתחילה כבר בראשון לנובמבר וזה זמן בו תוכלו לבקר בכל אתר ומסעדה שתרצו ללא תורים. קבלו שבע המלצות רותחות לעונה הקרה של 2026
🥐 1. Trigona Elenidis
📍 Aristotelous 19
מאפה פילו פריך אופייני לאיזור שממלאים במקום בקרם פטיסייר טרי – אחד הדברים המתוקים הכי שווים בעיר.
🍽️ 2. Mezen Salonica
📍 Katouni 1
בר מאזטים צעיר וחדשני. אל תפספסו את סלט העגבניות עם קרוטוני חרובים ובואו מוקדם כי אין הזמנות. 
🎶 3. O Todoros
📍 Vasilissis Olgas 233
טברנה משפחתית עם אוכל יווני קלאסי מסורתי  ואווירה שמחה. צ׳יפס ולביבות קישואים מושלמים. פשוט טרי וטעים 
🥙 4. Liga kai Kala
📍 Tsimiski 103
הגירוס בין הטובים בעיר! בשר נחתך דק ומוגש בנדיבות. קחו לטייק-אווי ואיכלו מול הים בכיכר אריסטו. אין ישיבה במקום 
💆‍♀️ 5. Animus Spa
📍 Tsimiski 33 (קומה 4)
עיסוי מעולה במחיר נגיש – שעה ב-30 €. חובה להזמין בווטסאפ.
🌿 6. To Aromatopoleio
📍 Vasileos Irakliou 26
חנות בוטיק לרקיחת בשמים משנת 1958 שמרקחת בשמים בהתאמה אישית. ממול יש חנות עם גרסאות מוצלחות וזולות לבשמים מפורסמים , תכינו רשימות למשפחה ולילדים 
🧀 7. Olicatessen
📍 Pavlou Mela 42
מעדניית בוטיק עם תה, שימורים, משקאות, דבש שמן זית וממתקים של יצרנים מקומיים  קטנים מכל רחבי יוון והאיים. שירות מקסים באנגלית ואפילו חלבה דלת פחמימה אמיתית.
    חכו..הסוף עומד ״לשבור״ אתכם חכו..הסוף עומד ״לשבור״ אתכם 💥💥

האם זה באמת החלום שלכם?? עוגת ״חלומות״ מפוצצת בסוכר, קמח ושמן מעובד ? זה חלום או סיוט? 
אני כבר לא יכולתי לראות את זה יותר… 
 אז לקחתי את העוגה הוויראלית שכולם מדברים עליה… וניפצתי אותה 💥💥💥 
תכירו את הגרסה שלי לעוגת החלומות— כזאת שאתם באמת רוצים לאכול ולא מצטערים עליה שנייה אחרי . שתפו מי שצריך להכיר שיש גם חלומות יותר טובים..
במקום סוכר – אלולוז
 במקום קמח לבן – פאדג’ בראוני קטוגני
ובמקום רגשות אשם – עוגת זכוכית הסטרית ששוברים עם פטיש או כף 🔨✨

💬 רוצים את המתכון המלא עם כל השלבים והטיפים
 תכתבו לי “אני” בתגובות ותקבלו קישור ❤️ (רק לעוקבים)
 👩‍🍳 ולעוד מתכונים בריאים ודלי פחמימה שעושים טוב לגוף וללב – תעקבו אחרי 💚

מצרכים לתבנית עגולה 18 ס״מ
לבסיס:
 75 גרם שוקולד מריר (85–90%)
 75 גרם חמאה
 3 ביצים
 7 כפות ממתיק אבקתי (כמו סוויטנגו / מונק פרוט / אלולוז)
 כפית אבקת אפייה
 כפית תמצית וניל איכותית
 ⅛ כפית מלח
למילוי:
 1 כוס (240 מ״ל) שמנת להקצפה
 80 גרם שוקולד מריר ממותק (סוויטנגו שוקולד צ׳יפס)
לציפוי זכוכית:
 6 כפות אלולוז
 2 כפות מים

אופן ההכנה בקצרה:
1️⃣ ממיסים שוקולד ושמנת למילוי, מצננים שעתיים.
 2️⃣ מכינים בסיס: ממיסים חמאה ושוקולד, מוסיפים ממתיק, וניל, מלח, ביצים ואבקת אפייה.
 3️⃣ אופים ב־170 מעלות כ־20 דקות ומצננים לגמרי.
 4️⃣ מקציפים את המילוי הקר ומורחים על הבסיס. מקפיאים לשעה.
 5️⃣ מכינים את ציפוי האלולוז עד צבע קרמל ומוזגים על העוגה הקפואה.
 6️⃣ מצננים חצי שעה ומגישים.

✨ כי לכולם מגיע לחלום — רק בלי להתעורר עם רגשות אשם.

#עוגת_החלומות #מתוקבריא #קיטו #ללאגלוטן #ללאסוכר #אלולוז #קינוחויראלי #עוגתזכוכית #שוברותאתהרשת
 

.⁩⁩⁩⁩⁩
    ⁨ ⁨ ⁨ ⁨ עוגת החלומות בגרסה ⁨	⁨	⁨	⁨	עוגת החלומות בגרסה הבריאה ששברה את הרשת 💥💥

האם זה באמת החלום שלכם?? עוגת ״חלומות״ מפוצצת בסוכר, קמח ושמן מעובד ?
אני כבר לא יכולתי לראות את זה יותר… 
 אז לקחתי את העוגה הוויראלית שכולם מדברים עליה… וניפצתי אותה 💥💥💥
תכירו את הגרסה שלי לעוגת החלומות— כזאת שאתם באמת רוצים לאכול ולא מצטערים עליה שנייה אחרי . שתפו מי שצריך להכיר שיש גם חלומות יותר טובים..
במקום סוכר – אלולוז
 במקום קמח לבן – פאדג’ בראוני קטוגני
ובמקום רגשות אשם – עוגת זכוכית הסטרית ששוברים עם פטיש או כף 🔨✨

💬 רוצים את המתכון המלא עם כל השלבים והטיפים
 תכתבו לי “אני” בתגובות ותקבלו קישור ❤️ (רק לעוקבים)
 👩‍🍳 ולעוד מתכונים בריאים ודלי פחמימה שעושים טוב לגוף וללב – תעקבו אחרי 💚

מצרכים לתבנית עגולה 18 ס״מ
לבסיס:
 75 גרם שוקולד מריר (85–90%)
 75 גרם חמאה
 3 ביצים
 7 כפות ממתיק אבקתי (כמו סוויטנגו / מונק פרוט / אלולוז)
 כפית אבקת אפייה
 כפית תמצית וניל איכותית
 ⅛ כפית מלח
למילוי:
 1 כוס (240 מ״ל) שמנת להקצפה
 80 גרם שוקולד מריר ממותק (סוויטנגו שוקולד צ׳יפס)
לציפוי זכוכית:
 6 כפות אלולוז
 2 כפות מים

אופן ההכנה בקצרה:
1️⃣ ממיסים שוקולד ושמנת למילוי, מצננים שעתיים.
 2️⃣ מכינים בסיס: ממיסים חמאה ושוקולד, מוסיפים ממתיק, וניל, מלח, ביצים ואבקת אפייה.
 3️⃣ אופים ב־170 מעלות כ־20 דקות ומצננים לגמרי.
 4️⃣ מקציפים את המילוי הקר ומורחים על הבסיס. מקפיאים לשעה.
 5️⃣ מכינים את ציפוי האלולוז עד צבע קרמל ומוזגים על העוגה הקפואה.
 6️⃣ מצננים חצי שעה ומגישים.

✨ כי לכולם מגיע לחלום — רק בלי להתעורר עם רגשות אשם.

#עוגת_החלומות #מתוקבריא #קיטו #ללאגלוטן #ללאסוכר #אלולוז #קינוחויראלי #עוגתזכוכית #שוברותאתהרשת
 

.⁩⁩⁩⁩
    אז ניפצתי את העוגה ששברה את אז ניפצתי את העוגה ששברה את הרשת 😱😱
עוגת ״חלומות״ מפוצצת בסוכר, קמח ושמן מעובד — זה חלום או סיוט? 🍰
 אני כבר לא יכולתי לראות את זה יותר… 
 אז לקחתי את העוגה הוויראלית שכולם מדברים עליה… וניפצתי אותה 💥💥💥
תכירו את הגרסה שלי לעוגת החלומות— כזאת שאתם באמת רוצים לאכול ולא מצטערים עליה שנייה אחרי 
במקום סוכר – אלולוז
 במקום קמח לבן – פאדג’ בראוני קטוגני
ובמקום רגשות אשם – עוגת זכוכית הסטרית ששוברים עם פטיש או כף 🔨✨

💬 רוצים את המתכון המלא עם כל השלבים והטיפים
 תכתבו לי “אני” בתגובות ותקבלו קישור ❤️ (רק לעוקבים)
 👩‍🍳 ולעוד מתכונים בריאים ודלי פחמימה שעושים טוב לגוף ולטעם – תעקבו אחרי 💚

מצרכים לתבנית עגולה 18 ס״מ
לבסיס:
 75 גרם שוקולד מריר (85–90%)
 75 גרם חמאה
 3 ביצים
 7 כפות ממתיק אבקתי (כמו סוויטנגו / מונק פרוט / אלולוז)
 כפית אבקת אפייה
 כפית תמצית וניל איכותית
 ⅛ כפית מלח
למילוי:
 1 כוס (240 מ״ל) שמנת להקצפה
 80 גרם שוקולד מריר ממותק (סוויטנגו שוקולד צ׳יפס)
לציפוי זכוכית:
 6 כפות אלולוז
 2 כפות מים

אופן ההכנה בקצרה:
1️⃣ ממיסים שוקולד ושמנת למילוי, מצננים שעתיים.
 2️⃣ מכינים בסיס: ממיסים חמאה ושוקולד, מוסיפים ממתיק, וניל, מלח, ביצים ואבקת אפייה.
 3️⃣ אופים ב־170 מעלות כ־20 דקות ומצננים לגמרי.
 4️⃣ מקציפים את המילוי הקר ומורחים על הבסיס. מקפיאים לשעה.
 5️⃣ מכינים את ציפוי האלולוז עד צבע קרמל ומוזגים על העוגה הקפואה.
 6️⃣ מצננים חצי שעה ומגישים.

✨ כי לכולם מגיע לחלום — רק בלי להתעורר עם רגשות אשם.

#עוגת_החלומות #מתוקבריא #קיטו #ללאגלוטן #ללאסוכר #אלולוז #קינוחויראלי #עוגתזכוכית #שוברותאתהרשת
 

.
    המדריך לסופלה שוקולד נדיר ה המדריך לסופלה שוקולד נדיר היחיד שתצטרכו ותכינו ברפיט. חובה  לשמור !! 
מתכון ללא גלוטן ללא קמח ואם תרצו גם ללא סוכר קיטו, נכס צאן ברזל !!
המתכון הזה הולך איתי מעל שני עשורים . ממעונות הסטודנטים ועד ארוחות גורמה וקינוחי ילדים. הוא מתאים לכל סוג של תזונה כי אפשר להכין אותו מכל סוג של שוקולד ועם כל ממתיק שתבחרו . הוא תמיד יוצא מושלם ותמיד גונב את ההצגה גם אם יש לכם שתי ידיים שמאליות. דפדפו שמאלה לצפות בשלבי ההכנה ⬅️⬅️⬅️
אין אחד שלא אוהב את הסופלה הזה וכשאני צריכה קינוח מהיר שמצליח באחריות וכולם אוהבים זאת הבחירה הראשונה שלי . זה אחד המתכונים היחידים שאני זוכרת בעל פה ויכולה להכין בעיניים קשורות מאחורי הגב אם תעירו אותי באמצע הלילה 😂
אגב הוא טעים בכל המצבים גם אם שכחתם בתנור ועובר הקפאה בלי בעיה (טעים גם קפוא…😂) 
אם אתם מעדיפים לעבוד עם המתכון הכתוב באתר תגיבו אני ואשלח לכם קישור בהודעה פרטית ♥️
#סופלהשוקולד #מתוקבריא #קינוחבריא #קיטו #דלפחמימות #ללאגלוטן #ללאסוכר
    המתכון החדש ששבר את הרשת בסדרת הקוטג׳ 
פרק שישי בסדרה הויראלית ! אחרי הפיצה , המאפינס, השקשוקה , מעדני החלבון וכדורי השוקולד … הגיעה תור העוגה!! 

🎂🎂🎂🎂ולא סתם עוגה , עוגה מפוצצת בחלבון 💪💪 ללא קמח וסוכר מארבעה מצרכים פשוטים . מספיק בריאה כדי לאכול כל יום לארוחת בוקר 🍽️. מושלמת לחיטוב , לספורטאים , דלי פחמימה וכל כל מי שרוצה לאכול בריא וליהנות מהחיים. רוצו להכין ואל תשכחו לעקוב אחרי לעוד מתכונים יבריאים ומושלמים ♥️

3 מיכלים קוטג׳ מכל סוג
2/3 כוס ממתיק אבקתי רצוי לשלב אלולוז וסוויטנגו או סוויטנגו 
4 ביצים 
חצי כוס יוגורט יווני 120 מ״ל 
גרידת לימון
שתי כפיות מחית/ תמצית וניל איכותית 
אופציונלי - סקופ עד שניים אבקת חלבון איזולט ללא סוכר

טוחנים במעבד מזון עם להב מתכת את הקוטג׳ עד לקרם חלק (חשוב לטחון טוב טוב שיהיה בלי גושים בכלל !). מוסיפים את שאר המצרכים וטוחנים שוב לאיחוד . אם רוצים מוסיפים גם אבקת חלבון. 
אופים בשליש תחתון של תנור חם כ 40 דקות או עד שמזהיב ומתייצב . מצננים על השיש ומנקזים נוזלים לפני שמעבירים לקירור ( העוגה מפרישה נוזלים וזה בסדר) . העוגה מוכנה לאכילה אחרי ארבע שעות במקרר ומשביחה למחרת

אפשר לסנן את הקוטג׳ בבד חיתול לפני שטוחנים אותו ואז הוא מפריש פחות נוזלים לאחר האפיה . בכל מקרה מומלץ לנקז לפני שמעבירים למקרר
 
#מתכוניםבריאים #מתוקבריא #קיטו #דלפחמימות #ללאסוכר #ללאגלוטן #חלבון #קוטג #עוגתגבינה⁩⁩⁩⁩
    תמונות נוספות הצטרפות לעוקבים של באינסטגרם

    מתכונים בריאים

    תפריט
    • עוגת ריבה ופירורים של סבתא שאתם באמת רוצים לאכול
    • לחמניות כוסמין
    • מאפינס אוכמניות בריא
    • עוגיות שוקולד בריאות
    • קראמבל תפוחים
    • תה קינמון

    מתכונים דיאטטיים

    תפריט
    • אייס קפה מתכון
    • ארטיק ללא סוכר
    • סושי פירות מתכון
    • שלוקים

    מתכונים לילדים

    תפריט
    • כדורי תמרים וטחינה
    • וופל בלגי בריא
    • מתכון לדונאטס
    • מתכון לנשיקות
    • עוגיות טחינה בריאות
    • כדורי שוקולד משאריות עוגה

    קינוחים ללא גלוטן

    תפריט
    • מתכון לנשיקות מרנג מושלמות
    • עוגיות מקמח שקדים בריאות ללא סוכר
    • עוגת גבינה בריאה
    • עוגת גבינה יפנית
    • עוגת דבש בריאה
    • קינוחי כוסות
    • ריבת תפוז סיני
    Facebook Instagram

    Copyright 2019 - Talya benyamini All Rights Reserved.

    Top

    האתר פותח ע"י Yaron E.