הפילוסופיה של מתוק בריא

ראשית כל, בריאות היא לא עניין מוחלט. התפיסה בנושא מה בריא ומה לא השתנתה רבות לאורך השנים ועדיין משתנה. מה בריא ומה לא ? לפעמים קשה לקבוע ואין פתרון בית ספר. המטרה שלי בבישול הפרטי ובבלוג הזה היא להציג אלטרנטיבות למבוגרים וילדים שאולי יקחו אתכם צעד אחד קדימה. ואולי שניים , אם תבחרו.  החלפתם קמח לבן בקמח מלא או בקמח כוסמין? החלפתם שמן רווי בשומן בריא כמו שמן קוקוס או חמאת קקאו? החלפתם סוכר לבן בממתיק בריא יותר? כל אלה יאפשרו לכם להגיש למשפחה ולאכול מאכלים בריאים יותר. האם חייבים להחליף את כולם בבת אחת? להשקפתי האישית לא. זה יכול להיות תהליך הדרגתי או בחירה אישית שקשורה גם בטעמכם. האם אוכל בריא הוא בהכרח טעים פחות?  התשובה שלי היא שבמידה מסוימת כן. בכל מתכון בריא יש פשרה מסוימת בין טעם לבריאות. אני מאמינה שאפשר למצוא את האיזון שלכם , שיהיה טעים ובריא מספיק עבורכם בנקודת זמן נתונה. כמעט ואין בריא מוחלט וכמובן שטעם הוא עניין אישי. אנסה בבלוג הזה להציע לכם אפשרויות שונות שיהיו גם טעימות וגם בריאות, אני מעודדת אתכם לצאת למסע שלכם. לנסות, לטעום, להוסיף , לשנות. להפוך את המתכונים לשלכם גם ברמת הטעם וגם ברמת הבריאות המתאימים לכם. בחלק מהמתכונים אציע לכם איך אפשר להפוך את המתכון לבריא עוד יותר

מתכונים אחרונים